Slzy dojatia a úprimná radosť: Bibiana Ondrejková pokrstila novú knihu!

Obľúbená tvár Ranných novín Bibiána Ondrejková je nielen skvelou moderátorkou, ale napríklad aj spisovateľkou. Nedávno jej vyšla ďalšia zaujímavá knižka pre deti s názvom Rozprávky o dievčinke Julke a jej sestričke Bertičke.

Bibiana Ondrejková je nielen moderátorkou Ranných novín, lektorkou, herečkou, dabingovou herečkou, ale aj úspešnou spisovateľkou. Pred pár dňami navyše pokrstila svoju najnovšiu knižku rozprávok pre deti Rozprávky o dievčinke Julke a jej sestričke Bertičke. Jej najnovšia knižka je plná krásnych rozprávok a ilustrácií a vznikla aj vďaka čitateľom. Je pokračovaním prvej knižky Rozprávky o dievčinke Julke z roku 2007. Tá už vyrástla, stala sa z nej prváčka, a rovnako vyrástla aj jej sestrička Bertička, ktorá je o dva roky mladšia. Obe robia rôzne veci, väčšinou je to neplecha, ale našťastie to vždy dobre dopadne. Dievčatá v jednotlivých príbehoch prekonávajú strach z tmy, spoznávajú Zúbkovú vílu, ochraňujú Matku prírodu... Dievčinka Julka má novú školskú tašku, spoznáva nových spolužiakov, skamaráti sa s prasiatkom v školskom zrkadielku, ujde nebezpečnému virtuálnemu akože priateľovi a zvládne množstvo ďalších nástrah. Nové rozprávky, nové úlohy, nové inšpirácie, interaktivita a výzva znova si vytvoriť zo svojho výtlačku jedinečný originál.​

Nové knižné dielo pokrstili herečka Zuzana Tlučková, predsedníčka občianskeho združenia Nie rakovine Jana Pifflová Španková a ministerka zdravotníctva Andrea Kalavská. "Aj motto tej knižky hovorí, že je venovaná starým rodičom, ktorí vytvárajú svojim vnúčatám život ako v rozprávke a pre vnúčatá, ktoré milujú svojich starých rodičov. My sme k tomu dodali ešte motto 'Pre viac chvíľ s tými, na ktorých záleží' a povedali sme si, že by sme na tých starých rodičov nemali zabúdať, ani keď sú v nemocnici a že by vlastne bolo úžasné, keby mladí ľudia chodili čítať tým starým rodičom, s ktorými si myslia, že už si možno ani nemajú čo povedať," povedala Ondrejková počas krstu. 

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň o 6:15 na JOJke!