Nechcené čaro živého vysielania: Moderátorov Ranných novín prekvapil nečakaný votrelec!

Aj neprebudených divákov Ranných novín nedávno prebudil nečakaný vstup zvukára, ktorý sa spoza moderátorov objavil priamo počas živého vysielania. Celá situácia napokon dopadla skutočne úsmevne.

Ranné noviny sú už takmer rok a pol prvou spravodajskou reláciou Televízie JOJ dňa. Prinášajú vám tak hneď zrána tie najdôležitejšie správy nielen z domova a zahraničia, ale aj zo sveta šoubiznisu a samozrejme nechýba ani predpoveď počasia. Od ostatných spravodajských relácií sa však Ranné noviny odlišujú najmä tým, že ich koncept je oveľa uvoľnenejší než pri večernom spravodajstve. Preto si môžu moderátori dovoliť dať do živého vysielania aj značný kus seba a popritom sa často prejaví aj ich nekonečný zmysel pre humor a obratný jazyk. Aj napriek tomu sa však občas predsa len objavia situácie, na ktoré nie je ani jeden z nich pripravení, keďže to jednoducho nie je možné.

Zvukár vbehol priamo do živého vysielania Ranných novín Zvukár vbehol priamo do živého vysielania Ranných novín Zdroj: TV JOJ

Takou bolo aj nedávne vtrhnutie zvukára Vladka priamo počas moderátorského vstupu na obraz. A hoci si zrejme myslel, že práve v tom čase ho žiadna z kamier nesníma, respektíve že už je reklamná prestávka, napokon sa nechcene objavil ako piaty člen moderátorského zoskupenia. Na moderátorke Alene Stračiakovej bolo jasne vidieť, že z prítomnosti spočiatku neznámej osoby poza jej chrbtom zostala poriadne zaskočená. Ale kto by nebol. Aby však nezostali diváci zmätení, Alenka ho napokon aj celému Slovensku predstavila. Ako to celé dopadlo, uvidíte vo videu HORE!

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň o 6:15 na JOJke!