Robí nám dobré meno v zahraničí: Thomas Puskailer ukázal svojho úspešného brata!

Tohtoročným slávnostným ceremoniálom odovzdávania Oscarov nás sprevádzal aj Thomas Puskailer, ktorému asistoval i jeho brat Alan so svojou manželkou. Thomas s ním zároveň spravil aj rozhovor, kde mu Alan prezradil viac o tom, čím sa živí a aký je život v Los Angeles.

Čo majú spoločné režisér Taika Waititi, herec Antonio Banderas a herečka Charlize Theron? Všetkých ich na tohtoročné odovzdávanie Oscarov obliekal aj Thomasov brat Alan Puskailer. Ten je totiž riaditeľom pobočky módneho domu na hriešne drahej ulici plnej luxusných obchodov Rodeo Drive v Beverly Hills. Práve on aj so svojou manželkou sprevádzali Thomasa počas jeho nedávneho pobytu v Los Angeles, kde divákom JOJky sprostredkoval bezprostredné zážitky a exkluzívne informácie priamo z odovzdávania Oscarov. Alan pritom vie plynule po slovensky. A to vďaka tomu, že ich rodičia sú Slováci. V roku 1968 totiž emigrovali do Kanady. Thomasov brat si život v Los Angeles pochvaľuje.

Alan Puskailer a Thomas Puskailer Alan Puskailer a Thomas Puskailer Zdroj: instagram @thomaspuskailer

Navyše vidieť hviezdy svetového kalibru na vlastné oči tam podľa neho nie je vôbec nič náročné. Jeho rada, ako stretnúť takéto celebrity, je úplne jednoduchá. "Ak chcete vidieť nejaké celebrity, príďte sem do Beverly Hills a stačí, keď sa pôjdete niekam najesť. Môžete si ísť hocikam sadnúť či ísť na ulicu Rodeo Drive a všade nájdete nejaké celebrity. Musíte si uvedomiť, že všetci títo slávni herci sú normálni ľudia. Aj oni chodia na nákup a musia sa najesť," dal Thomasov brat cenné rady všetkým Slovákom. On sám pritom stretol napríklad také herecké esá ako Bruce Willis či Al Pacino. Alan pritom nie je ani zďaleka jediný Slovák, ktorý sa v Los Angeles presadil. Či už naši krajania pracujú ako lekári, právnici alebo v hudobnom priemysle či finančnom sektore, všetci sú veľmi úspešní. A čo je dôležité a sympatické, na svoje korene zostávajú patrične hrdí, presne ako Alan. A práve takíto ľudia robia našej malej krajine skvelé meno po celom svete. Viac uvidíte vo videu HORE!

https://www.instagram.com/p/B86FoDJhQTz/

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň o 6:15 na JOJke!