Erika Barkolová je už dlhší čas sama doma: Prečo nemoderuje Ranné noviny?!

Obľúbená moderátorka sa vytratila z obrazoviek televízie JOJ. Erika Barkolová trávi čas doma, číta si knihy a pozerá veľa seriálov.

Erika Barkolová je známa moderátorka relácie Topstar a takisto ju mnohí diváci poznajú aj z Ranných novín. Príťažlivá kráska sa o seba patrične stará, udržiava sa v skvelej kondícii, a vďaka našej relácii Reštart sa jej podarilo poriadne schudnúť. Erika je veľmi aktívna žena, ktorá ma veľa záľub, medzi ktoré patrí aj cestovanie. Avšak v tomto náročnom období tiež trávi čas doma. ,,Predtým som bola v karanténe, lebo som sa vrátila z Izreala a neskôr som ochorela, takže som na PN-ke, nie som stále fit. Nemôžem sa zatiaľ vrátiť na obrazovky televízie JOJ, ale verím, že už čoskoro sa uvidíme," zdôverila sa moderátorka.

​Erika je hrdou mamou dvoch dcér Patrície a Alexandry, ktoré po nej zdedili pôvab a charizmu. Doma jej však spoločnosť nerobia. ,,Som tu sama, lebo moje dcéry sú v zahraničí, ale stále sme v kontakte," priznala blondínka. Čo odkazuje Erika svojim fanúšikom a divákom televízie JOJ, nájdete v priloženom videu.