Bibiana Ondrejková s dcérami na skrášľovacej klinike! Plánujú vylepšujúce zákroky?

Herečku a moderátorku Bibianu Ondrejkovú načapali na klinike estetickej dermatológie. Nebola pritom sama. Spoločnosť jej robili aj jej dve dospievajúce dcéry. Žeby plánovali zákrok?

Bibiana Ondrejková spolu s dcérami nedávno navštívila skrášľovaciu kliniku. Žiadna z nich pritom žiadne vylepšenie nepotrebuje a ani preto za odborníkmi nešli. Dôvod bol iný - depilácia. "To sú tie trendy, kedy všetky dievčatá už majú naštudované všetky možné záležitosti, ktoré sa dajú nejakým spôsobom aplikovať a ony majú pocit, že vylepšiť ich krásu a my mamy máme pocit, že to nepotrebujú," prezradila moderátorka Ranných novín. Bibiana Ondrejková však nič nenecháva na náhodu a aj preto svoje dcéry poslala za odborníčkou. "Našťastie, aj keď mňa berú s rezervou, keď poviem, že ešte majú čas, rešpektujú doktorku," dodáva.

​Staršia z dcér Bibiana si vybrala depiláciu voskom. "Toto je moja prvá depilácia. Išlo to prekvapivo v pohode," priznala tínedžerka. "Ja som čakala, že budem plakať, pretože mám kamarátky, ktoré si, samozrejme, týmto prešli, ja som sa však rehotala," opísala svoj zážitok Bibiana.

Veselo bolo aj mladšej Gréte. Ju trápili znamienka, ktorá sú už minulosťou. "My sme išli na prehliadku a doktorka odporučila, že by to bolo lepšie vybrať, lebo by to mohlo byť nebezpečné, tak sme to dali vybrať," prezradila. Tínedžerky sa teda už od mladosti o seba príkladne starajú. 

Bibianu Ondrejkovú môžete vidieť každý pracovný deň v Ranných novinách o 6:15 hod. na JOJke!