Obrovský divácky úspech: Ranné noviny na obrazovkách valcujú, predbehli aj konkurenciu!

Ranné noviny nás budia každé ráno na obrazovkách JOJky už viac než dva roky. Vďaka skvelej atmosfére a nálade, ktorá panuje medzi moderátormi, je dobrú energiu cítiť aj na televíznych obrazovkách. To oceňujete čoraz viac, keďže táto relácia vo vysielaní valcuje a predbehla konkurenciu!

Už viac ako dva roky patria k vášmu rannému vstávaniu. Reč je o prvej spravodajskej relácii dňa Ranné noviny, ktorú pre vás vysielame na JOJke už od marca 2018. Hneď zrána prinášajú tie najdôležitejšie správy nielen z domova a zahraničia, ale aj zo sveta šoubiznisu a, samozrejme, nechýba ani predpoveď počasia. Od ostatných spravodajských relácií sa však Ranné noviny odlišujú najmä tým, že ich koncept je oveľa uvoľnenejší než pri večernom spravodajstve.  Moderátori sú tak ešte viac sami sebou a ukazujú aj veľkú časť svojho ja. Kvalitný obsah, prirodzení moderátori a výborní hostia sú to, čo na Ranných novinách, vy, naši diváci, veľmi oceňujete.

Výsledkom je, že naša prvá spravodajská relácia vo vysielaní valcuje a podarilo sa jej predbehnúť aj konkurenčný ranný program. Stalo sa tak minulý piatok v komerčnej cieľovke 12-54, v ktorej Ranné noviny dosiahli podiel 18,2 % pri ratingu 0,9 %. Ranným novinám sa darilo aj počas uplynulých mesiacov, keď kontinuálne naberali divákov. Okrem najnovších spravodajských, športových informácií či predpovedí počasia, oslovili prostredníctvom videohovorov desiatky hostí, ktorí sa tak stali súčasťou živého vysielania aj počas korony. Svoje druhé narodeniny oslávili Ranné noviny 17. marca rekordnou sledovanosťou 1,6 % a podielom 16,3 %. Ďakujeme za vašu priazeň!

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň od 6:15 na JOJke!