Nečakané prekvapenie pre divákov: Aha, na čo sme ukecali meteorologičku Mirku Jarošovú!

Ranné noviny prinášajú každý pracovný deň tie najdôležitejšie správy nielen z domova a zahraničia, ale aj zo sveta šoubiznisu a, samozrejme, nechýba ani predpoveď počasia. Od ostatných spravodajských relácií sa však odlišujú najmä tým, že ich koncept je oveľa uvoľnenejší. Ukázalo sa to aj vo štvrtkovom vysielaní!

Ranné noviny nás budia každé ráno na obrazovkách JOJky už viac než dva roky. Vďaka skvelej atmosfére a nálade, ktorá panuje medzi moderátormi, je dobrú energiu cítiť aj na televíznych obrazovkách. Spôsobuje to aj spontánnosť a hravosť, s ktorou je relácia pripravovaná a vysielaná. Moderátori sú viac sami sebou a ukazujú divákom veľkú časť svojho ja. To sa potvrdilo aj vo štvrtkovom vysielaní. Po reportáži o dcérke bežca Usaina Bolta športová moderátorka Danica Klein pripomenula jeho fantastické rekordy z minulosti.

Keď reportáže večer pred tým pripravovali, spolu s meteorologičkou Mirkou Jarošovou sa spontánne rozhodli, že si vyskúšajú, za aký čas by dokázali 100 metrov zabehnúť ony. Obliekli sa do športového oblečenie a na chodbách JOJky si obe strihli túto športovú disciplínu. Behať po koberci a linoleu však rozhodne nie je med lízať a ich výkony boli výborné. Odvysielané video vtipne okomentoval moderátor Jozef Dodo Kuriľák. My už aspoň vieme, ktorú z vás pošleme po kávu, aby ste nám zabehli,“ zhodnotil so smiechom. Pridala sa k nemu aj jeho kolegyňa Alenka Stračiaková. „Tvoje víťazstvo bude aj naším víťazstvom, vieš,“ dodala.