Thomas Puskailer ukázal fotku zo svojej mladosti: Pozrite, ako kedysi vyzeral!

Sympatický spevák a moderátor sa aktuálne pýši imidžom hodným hviezdy. Vždy je nahodený v štýlových outfitoch, má perfektný účes a samozrejme, nechýba jeho hollywoodsky úsmev. No aj on bol kedysi obyčajným chlapcom.

Thomas Puskailer je divákom JOJky veľmi dobre známy z viacerých projektov. Aktuálne je jednou z tvárí Ranných novín, v ktorých uvádza sekciu Šoubiznis. Okrem toho je aj divadelným a muzikálovým hercom. Popri práci sa stíha aj naplno venovať svojej rodine – byť milovanej Abbie dobrým manželom a synčekovi Noahovi byť vzorným otcom. Práve jeho najbližší sú mu najväčšou oporou a hnacím motorom.

Thomas a jeho manželka Abbie pred pár dňami oslávili 9. výročie svojej svadby, ktoré si obaja pripomenuli aj prostredníctvom sociálnych sietí. Fanúšikom ukázali zábery z ich veľkého dňa, ale aj fotky, ktoré vznikli v čase, keď spolu ešte len randili. Snímky majú viac než desať rokov a zaľúbenci na nich, pochopiteľne, vyzerajú úplne inak než v súčasnosti. Najmä Thomas všetkých prekvapil tmavohnedými vlasmi a celkovo jednoduchším imidžom. Na jednej fotke dokonca akoby to ani nebol on. To len ukazuje, že ľudia sa síce menia, no láska ostáva, no nie?

FOTO nájdete v galérii: