Kultová skladba od IMT Smile v nadupanej energickej verzii: TOTO musíte počuť!

Obľúbená kapela IMT Smile je na hudobnej scéne už 29 rokov a patrí medzi najúspešnejšie skupiny. Každá skladba sa okamžite stane hitom a fanúšikovia ich poznajú doslova naspamäť. Veľký úspech mala aj pieseň Opri sa o mňa, ktorú ste však zaručene v tejto nadupanej verzii ešte nepočuli!

Máloktorej kapele sa aj po dlhých rokoch na hudobnej scéne darí to, čo dokáže IMT Smile. Každá skladba sa okamžite stáva hitom, ich albumy sa tešia veľkej obľúbenosti a bez problémov vypredajú koncert aj v tej najväčšej športovej hale. Výstižné texty, nenútené melódie, tí najlepší hudobníci a špecifická charizma jednotlivých členov. To všetko dodáva „smajlom“ punc dokonalosti. Niet preto divu, že ich fanúšikovia vždy dychtivo čakajú na ďalšiu novinku. Hoci pandémia koronavírusu nehrá hudobníkom práve do karát, prešovská skupina v piatok v Ranných novinách exkluzívne odpremiérovala svoj nový videoklip.Ja som objavil zábery zo skúšky z prešovskej mestskej haly, kde sme sa pripravovali na koncertnú šnúru v roku 2004. Tie zábery mi prišli také… až som si hovoril, že to ani nie som ja. Jak som vyzeral, no iný človek. Prišlo mi to hrozne svieže a plné energie,“ povedal vo vysielaní frontman kapely Ivan Tásler.

Nový klip je spravený k raritnej nahrávke kultovej skladby Opri sa o mňa. Túto pieseň všetci poznáme ako pomalšiu a romantickú, no v tejto verzii je poriadne nadupaná, energická a okamžite rozprúdi krv v žilách.Priznávam, že veľká inšpirácia pre tento song a pre toto obdobie bol Manu Chao. Interpret, ktorého nielen piesne mám rád, ale ktorého koncerty som si naozaj užíval. Niekoľkokrát som ich zažil a nebol to len koncert. Bola to zmes šialenej energie,“ vysvetlil Tásler. Svieža verzia obľúbenej skladby je veľmi chytľavá a len tak ľahko ju nepustíte z hlavy!