Ako to, že moderátorkam vždy oblečenie dokonale sedí? Erika Barkolová odhalila ich trik!

Moderátori a moderátorky sa pri výkone svojej profesie nezaobídu bez dokonale padnúceho oblečenia. To dotvára ich imidž a tak je dôležité, aby pred kamerou vyzerali tip-top. Čo však urobia kostymérky, ak im vybraný outfit nesedí tak, ako by si predstavovali? TOTO!

Tváre spravodajských, publicistických či zábavných relácií sú pri svojej práci vždy na očiach, takže pri tom musia dobre vyzerať. Skôr než sa moderátorky postavia pred kameru, musia absolvovať líčenie a česanie v maskérni a výber oblečenia v kostymérni. To si vyberajú buď samy alebo za pomoci televíznych kostymérok či stylistov. Outfity im musia dokonale sadnúť, pretože dotvárajú ich vizuál. Každá žena však veľmi dobre vie, že hoci si vyberie správnu veľkosť oblečenia, nie vždy daný kúsok padne ako uliaty. A práve pre tento prípad majú šikovné kostymérky super zlepšovák.

Ten odhalila vo svojich storíčkach moderátorka Top Staru Erika Barkolová. Na Instagrame zdieľala „storíčko“ svojej kolegyne Hanky Zavřelovej Gallovej, ktorá fanúšikom ukázala, ako si kostymérka poradila s Erikinou štíhlou postavičkou. Zo zákulisia alebo od chrbta. Tož, štíhlounká je,“ napísala moderátorka k snímke, na ktorej je vidieť, že na zúženie a vyformovanie saka boli použité zatváracie špendlíky. Keďže moderátorka Top Staru sa ku kamere nikdy neotáča chrbtom, tento rafinovaný trik tak diváci nemajú šancu zbadať.

Erika Barkolová - sako Zdroj: archív H.Z.G.
Erika Barkolová - sako Zdroj: archív H.Z.G.