Prekvapenie! Moderátor JOJky oznámil tú najkrajšiu novinku: Krásne fotky manželky s bruškom!

Rodinka nášho moderátora sa čoskoro rozrastie o ďalšieho člena. Čakajú totiž tretie bábätko. Pozrite, akými krásnymi fotkami oznámili svetu radostnú novinku.

Moderátor a spevák Thomas Puskailer sa už s manželkou Abbie nevedia dočkať prírastku. Do rodiny im totiž čoskoro pribudne nový člen. Na bábätko sa všetci tešia a na sociálnej sieti oznámili túto radostnú novinku prostredníctvom krásnych fotiek s bruškom. „Chceme sa s vami všetkými podeliť o radostnú správu, že naša rodina sa rozrastie a čakáme naše tretie dieťa. Pre nás je to jedno veľké a krásne prekvapenie a ešte väčšie požehnanie. Sme neskutočne šťastní, že sa môžeme stať trojnásobnými rodičmi. Už sa nemôžeme dočkať, až ťa spoznáme, náš tretí malý zázrak,“ napísal Thomas Puskailer na svojom Instagrame.

Thomas Puskailer s rodinou Zdroj: IG / thomaspuskailer

Zároveň sa podelil o nádherné rodinné zábery, na ktorých odhalili aj rastúce bruško. Abbie to veľmi pristane a z celej rodiny je cítiť, že sa nového prírastku nevedia dočkať. Uvidíme tak či k dvom synom pribudne ďalší chlapček, alebo dievčatko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Puskailer (@thomaspuskailer)

Rodinke srdečne gratulujeme a želáme veľa zdravia!