Dojemná rozlúčka Alenky Stračiakovej vo vysielaní: Počas materskej ju zastúpi táto známa tvár!

Moderátorka Ranných novín a tvár televízie JOJ 24 len nedávno prekvapila krásnou novinkou. Stane sa totiž mamou a toto sladké tajomstvo sa jej podarilo tajiť neuveriteľných sedem mesiacov. Teraz má ale za sebou posledné vysielanie počas ktorého sa patrične rozlúčila. Kto ju počas jej mamičkovských povinností zastúpi?

Je pevnou súčasťou vysielania Ranných novín a už o pár týždňov z nej bude mama. Moderátorka Alena Stračiaková sa rozlúčila s divákmi pred odchodom na materskú dovolenku a nemohlo to byť dojemnejšie. Kolegovia si totiž pre budúcu mamičku pripravili krásne prekvapenia. Nahrali jej krásne priania a moderátorke darovali fotografie z tehotenského fotenia. Alenka sa naozaj potešila a priznala, že práve tieto fotky jej chýbali do destkej izbičky. Dojaté bolo celé osadenstvo Ranných novín a rozhodne aj diváci, ktorým bude Alenka určite chýbať.

Počas jej mamičkovských povinností ju v kresle Ranných novín zastúpi ďalšia skúsená moderátorka, Mária Ölvedyová. Alenka tak bude istý čas sledovať reláciu z pohodlia domova, čo aj počas posledného vysielania povedala. Pozrite si dojemnú rozlúčku s moderátorkou vo videu HORE.

Mária Ölvedyová Zdroj: TV JOJ

S Alenkou sa lúčili aj ďalší kolegovia, redaktori spravodajstva, ktorým bude rozhodne veľmi chýbať. „Táto žena je dnes poslednýkrát v redakcii. Rozhodla sa, že dnešný deň je pre ňu posledným pracovným dňom v tomto roku. Najbližšie mesiace sa bude venovať úplne inej "práci". Tiež bude občas náročná a únavná, ale bude v nej toľko lásky, že až. Byť rodičom je ten najväčší dar. Uži si nadchádzajúce mesiace v čo najväčšej pohode,” napísal krásne venovanie svojej kolegyni redaktor Juraj Hajdin. Pozrite si dojemnú rozlúčku s moderátorkou vo videu HORE.

Alenke želáme v tejto novej životnej etape veľa zdravia, šťastia, lásky a pohody!