Bibiana Ondrejková neskrýva obrovskú hrdosť: Aha, aké úspechy už má jej dcéra v hudbe!

V lete jej vyšiel prvý videoklip, no hudbu tvorila už predtým. Gréta Pogány dávno vedela, že chce byť hudobníčkou a tento sen sa jej pomaly plní!

Premiéra debutového singlu Gréty Pogány sa uskutočnila na jar minulého roka. Odvtedy si skúsila mladá speváčka, aké je to vystupovať na veľkých pódiách. Ak ste boli s JOJkou v meste, určite vám neušlo vystúpenie Gréty v Pezinku. Speváčka bola tiež súčasťou viacerých letných podujatí v okolí Bratislavy, kde si ju mohli všimnúť aj ľudia, ktorí možno na jej hudbu nenarazia bežne. Počuť ste ju však mohli už aj v nejednom rádiu. Jej mama nemôže byť viac ako hrdá, že sa jej dcére plnia sny!

Gréte už vyšlo tiež prvé EP. Na ňom nájdu jej fanúšikovia 5 originálnych skladieb, ktoré tvorila talentovaná speváčka v spolupráci so špičkovými hudobníkmi. Veľkým úspechom je tiež nominácia v Radio Head Awards. Gréta má na konte nomináciu v kategórii Objav roka aj Skladba roka. Ak sa vám hudba mladej speváčky páči, môžete ju podporiť svojím hlasom na stránke súťaže. 

Zdroj: gretapogany.com