Alena Stračiaková sa po materskej vrátila na televízne obrazovky: WOW, pozrite na jej figúru!

Na konci novembra sa stala poprývkrát mamičkou. Aj keď jej na materskej dovolenke bolo dobre, vracia sa do štúdia svojej milovanej JOJky!

Obľúbená tvár Ranných novín TV JOJ dlho skrývala tehotenské bruško. Až napokon vyšla s pravdou von, a to dokonca vo svojom milovanom štúdiu Ranných novín, kde ju jej kolegovia v tom čase krásne prekvapili. To už mala poriadne bruško, ktoré sedem mesiacov nosilo nový život. Tajnostkárka Alena si tento moment chcela uchovať predovšetkým pre seba a svojho manžela Matúša, vďaka kolegom sa však rozlúčila priamo v TV JOJ aj s divákmi. To bolo v októbri, len pár týždňov pred narodením dcérky Elišky. Dlho sa Alenka doma neohriala. Už pred pár dňami ste ju na JOJke mohli vidieť vo vysielaní Ranných novín!

Zdroj: TV JOJ

Figúra sympatickej blondínky pôsobí, že pred pár mesiacmi nepriviedla na svet nový život. Ako to tá Alenka stihla? Dostať sa počas materskej dovolenky do pôvodnej váhy? Jej fanúšikovia na sociálnych sieťach mohli sledovať zápal moderátorky pri cvičení, do ktorého sa vrhla už krátko po pôrode. A výsledky na seba nenechali dlho čakať. Posúďte sami! 

Alenu Stračiakovú môžete sledovať v Ranných novinách na JOJke pracovné dni od 6:15!