Trápne pocity a hanba, akú Tomáš Maštalír ešte nezažil: Za všetko môžu tieto tanečné kreácie!

Takto ste ho ešte zaručene nevideli.

Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafor. Zadanému napríklad svieti oranžové svetlo. To je aj prípad Mira z nového komediálneho seriálu Semafor, ktorého stvárňuje skvelý seriálový, filmový a divadelný herec Tomáš Maštalír. Hoci sme z obrazoviek u Tomáša zvyknutí na jeho drsné a vážne postavy, v Semafore bude všetko inak a len málokto si ho tu bude spájať s označením sexsymbolu. Miro pracuje v eventovej firme a spomedzi priateľov je najúspešnejší, no zároveň aj dosť lenivý.

​Miro sa však od iných kolegov z odvetvia eventových agentúr odlišuje aj tým, že pre každého firemného klienta má pripravené iné špeciálne prekvapenie. So zamestnancami jednotlivých firiem nacvičuje tančeky na konkrétnu akciu. Nie všetci z nich ich však vedia precvičiť tak ako Miro, niektorí skôr vyzerajú ako pštros po mŕtvici.

Semafor - Mirove tančeky - Pstros po mrtvici a pozitivna energia Semafor - Mirove tančeky - Pstros po mrtvici a pozitivna energia Zdroj: joj.sk

​Už teraz vám môžeme prezradiť, že Mirove špeciálne tančeky uvidíte v každej epizóde – samozrejme vždy v úplne inom, no zaručene vtipnom prevedení. „V každej časti je nejaká choreografia. Nemyslím si, že to má niečo s tancom spoločné. Je to „ujeté“ a bolo to pre mňa zábavné. Jasné, že som sa drvivú väčšinu času hanbil a cítil sa trápne, no pripadalo nám to zábavné a smiešne. Veríme len, že sa to dostane aj k divákom a že nie sme úplne mimo,“ hovorí o svojich tančekoch Maštalír. Veríme, že Mirove špeciálne kreácie sa zapáčia aj vám a schuti sa pri nich zasmejete. Máte sa teda rozhodne na čo tešiť.

Nový komediálny seriál Semafor štartujeme už v utorok o 20:35 na JOJke!