Tvárou Súdnej siene sa môžete stať aj vy!

Mladší, starší, všetci sa môžete ukázať na blížiacom sa kastingu do Súdnej siene!

Koncom októbra sa počas víkendu 22. a 23. októbra v priestoroch televízie Joj uskutoční kasting do jedného z najpopulárnejších, najstabilnejších a najsledovanejších formátov - Súdna sieň! Šancu má naozaj každý, vekové obmedzenie 25 - 60 rokov totiž nie je tak striktné, ako sa na prvý pohľad zdá. Tieto vekové hranice boli určené hlavne z dôvodu, že tých najmladších a skôr narodených je v databáze prihlásených dosť. "Samozrejme prísť môžete všetci, radi by sme uprednostnili tých vo veku od 25 do približne 60. Ale ak prídete, na trolejbus vás neposadíme a normálne odcastujeme," pozýva na kasting dramaturg Súdnej siene, Marek Ružička.

Možnosť ukázať sa tak má naozaj každý a už čoskoro sa môžete posadiť vedľa jedného z našich advokátov. Rozhodne sa nie je čoho báť. "Nebojte sa, ten scenár nie je komplikovaný, nemusíte to vedieť od slova do slova, je podstatné, aby ste sa s postavou zžili a môžete to hovoriť vlastnými slovami," objasňuje jeden z advokátov v sieni Juraj Štubniak.

Ak vás Súdna sieň baví a chcete sa stať jej súčasťou, príďte 22. alebo 23. októbra medzi 9:00 a 18:00 na Kolibu do televízie Joj a skúste šťastie na kastingu!