Renáta Názlerová zažila peklo ako z filmu: Dráma a čistá bezmocnosť!

Takto si to rozhodne nepredstavovala. Známa tmavovláska mala ešte cez víkend odletieť na dovolenku. No namiesto toho, aby oddychovala pri hotelovom bazéne, zažívala nekonečné hodiny čakania a bezmocnosti na letisku.

Ako zo zlého filmu! Herečka, moderátorka, spisovateľka a mediátorka Renáta Názlerová, ktorú naši diváci poznajú z relácií Súdna sieň či Supermama, sa cez víkend vybrala na úžasnú dovolenku v Tunisku. Namiesto radosti a oddychu však zažila chvíle plné bezmocnosti. Ostala totiž uväznená na viedenskom letisku. Stalo sa to, že v nedeľu sme prišli na odbavenie, aj sme prešli celým tým procesom. Prišli sme na gate, tam svietilo, že máme nejaký odlet. Potom, už keď mal prísť ten čas, že sme mali nastupovať, tak zrazu nič. Napísali, že meškanie 3 hodiny a potom ďalšiu nejakú hodinu alebo dve,“ vysvetlila. Pasažieri nemali žiadne informácie a nikto netušil, kedy vôbec lietadlo odletí. Všetkých tak poslali do hotela blízko letiska.Nikto nevedel, čo sa stalo, tak nás umiestnili do hotela na letisku s tým, že možno o polnoci, možno nadránom. Takže logicky človek nejde domov, lebo nevie, že kedy zavolajú a musíte sa dostaviť rýchlo na letisko,“ vzdychla si Názlerová. Problémom bolo aj to, že batožinu mala odbavenú a čakala len s príručnou. Nemala tak ani náhradné oblečenie či kozmetiku. Navyše, v hoteli ju ubytovali s úplne cudzím človekom!Kuriozitou bolo, že ma ubytovali v hoteli s úplne cudzou ženou na izbe, čo sa mi ešte nestalo. Nakoniec sa ukázalo, že to bola celkom milá kočka, aj sme sa skamarátili a zhodou okolností Slovenka. Asi si mysleli vo Viedni, že všetci Slováci sú rodina. Tak nás šupli spolu do jednej postele,“ povedala pre joj.sk so smiechom a optimizmom, ktorý je pre ňu typický.

​Ako sa Názlerovej podarilo zistiť, všetko zapríčinil štrajk pilotov, kvôli ktorému lietadlá nelietali. Ja som sústavne vybavovala s Tunis Air tu vo Viedni aj s cestovkou a ukázalo sa, že ja viem zistiť viac ako cestovka. Od soboty do pondelka večera bol štrajk pilotov Tunis Air, ale zaujímavé je, že vôbec to neodkomunikovali,“ vysvetlila. Keď už konečne nastúpili do lietadla a mali odletieť, vyskytol sa ďalší problém. Tentoraz ho však nespôsobila aerolinka, ale jedna z cestujúcich. Jedna pasažierka sa práve v tej chvíli dozvedela, že ju muž podvádza a dostala hysterický záchvat a chcela opustiť lietadlo. Trvalo to asi hodinu. Celé lietadlo spievalo, tlieskalo, povzbudzovalo ju, aby si to nebrala tak vážne. Chvíľami som mala pocit, že je to scéna z nejakého filmu. A nakoniec, keď ešte robili tú inštruktáž bezpečnosti pred letom, tak z toho spravili show,“ prezradila. Po všetkých patáliách sa jej napokon do cieľovej destinácie podarilo dostať v utorok v noci. Odteraz už naozaj cestujem len s tričkom a gaťkami v kabelke, lebo všetko človek môže oželieť, ale toto je fakt veľmi nepríjemné,“ uzavrela s úsmevom.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora