Obľúbení herci zo Súdnej siene ako ich nepoznáte: Takto vyzerajú v reálnom živote!

Poznáte ich ako cieľavedomých právnikov či sudcov, ktorí riešia mnoho zaujímavých sporov a snažia sa nájsť pravdu. Vždy dokonale oblečení a so skvelou vizážou. Ale ako vyzerajú obľúbení herci v súkromnom živote?

Súdna sieň bola vždy neodmysliteľnou súčasťou našej televízie. Diváci si ju okamžite obľúbili nielen pre zaujímavé prípady, ale aj preto, že sa z nej môžu mnohé naučiť. Zámerom dramaturgie formátu je totiž osveta v oblasti občianskych práv, dedičských sporov, v oblasti rozvodového konania, zverovania starostlivosti o maloletých, osveta v pracovno-právnych či majetkových sporoch, poučenie v rámci trestno-právnych činov a mnoho ďalších.

​Počas nakrúcania panuje v štúdiu vždy skvelá atmosféra a z hercov sa za tie roky stala nerozlučná partia v pracovnom, ale aj v súkromnom živote. Renáta Názlerová, Alfonz Richter, Ela Melchová či Petra Palevičová patria medzi hlavné tváre Súdnej siene, no diváci ich poznajú len ako cieľavedomých právnikov či sudcov natiahnutých vo formálnom oblečení. Ale ako vyzerajú v reálnom živote si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii. 

Sledujte Súdnu sieň od pondelka do piatku o 13:50 hod. na JOJke!