Lucid urobila z Renáty Názlerovej úplne inú ženu: Aha, aká je z nej kočka!

Do rúk obľúbenej vizážistky Lucie Sládečkovej sa tentoraz dostala hviezda Súdnej siene Renáta Názlerová. Lucid sa postarala o dokonalý mejkap, s ktorým herečka zahviezdila na Plese v opere.

Jedna z najznámejších tvárí Súdnej siene – televízna prokurátorka a spisovateľka Renáta Názlerová je neustále rozoberaná v médiách kvôli kilám navyše. Napriek tomu je so svojou aktuálnou váhou nadmieru spokojná a snaží sa žiť život naplno. Teraz však potešila divákov príjemnou zmenou. Nešlo o žiadne stratené kilá, ale o inú vizuálnu premenu. Do parády si ju totiž vzala známa vizážistka z Nákupných maniačok Lucia Lucid Sládečková, ktorá je jednou z najväčších odborníčok vo svojej oblasti.

​Renáta dostala pozvánku na Ples v opere, a preto k svojim dlhým čiernym šatám musela zvoliť aj patričný mejkap. Lucid z televíznej hviezdy vytvorila úplne inú ženu. Tmavé očné tiene a výrazný červený rúž urobil s Renátou Názlerovou divy. Musíme uznať, že zmena sa nadmieru podarila a moderátorka vyzerala na plese úžasne.

Sledujte reláciu Súdna sieň dnes o 14:20 hod. na JOJke!