Zo sivej myšky poriadna kočka: Mejkapové video Renáty Názlerovej je medzi ženami hitom!

Obľúbená advokátka zo Súdnej siene, mediátorka a úspešná spisovateľka Renáta Názlerová je známa tým, že sa rozhodne na nič nehrá. Nemá problém ukázať sa svojim fanúšikom bez mejkapu, bez servítky rozpráva o svojich kilách, s hrdosťou sa oblečie do bikín aj napriek tomu, že nemá postavu modelky, no skrátka je naozaj prirodzená.

Renáta Názlerová zo seba nerobí nedotknuteľnú celebritu a aj tým je pre mnohé ženy veľkou inšpiráciou na ceste za zdravým sebavedomím a sebaláskou. Niet preto divu, že video, ktoré natočila pre svoje fanúšičky sa okamžite stalo medzi ženami veľkým hitom. Tmavovláska ukázala, ako vyzerá jej ranný rituál pri líčení. Pred kameru si sadla nenalíčená a s uterákom na hlave a krok po kroku ukázala, ako sa popri pití kávičky skrášľuje. Sú tu potom aj také bežné smrteľníčky, ako sme my, takže som si povedala, že by pre vás možno mohlo byť zaujímavé, ako sa patlám ja, keď odchádzam z domu, lebo len málokedy sa stane, že by som odchádzala nenamaľovaná,“ začala svoje video Renáta.

Slová, ktoré rozhodne ocenili všetky ženy, sa týkajú odstraňovania ochlpenia na tvári. Pre mnohé dámy je totiž otázka chĺpkov na tvári či na tele obrovským tabu. Prvý krok, ktorý robím, ktorý nenasnímam, ale ktorý sa vždy deje pri líčení, je, že začínam stavom ochlpenia na tvári. Čo si budeme hovoriť, od určitého veku už sa nám občas niekde niečo vyskytne a našou povinnosťou je, aby sme sa aspoň trochu od tých mužov odlišovali - toto odstrániť,“ myslí si Názlerová. Jej mejkapové video na YouTube má veľký úspech a fanúšičky jej poslali množstvo pochvalných komentárov a reakcií.