Renáta Názlerová ukázala fotku z mladosti! Neuveríte, ako vyzerala v 19 rokoch!

Návrat do mladosti býva po čase úsmevnou spomienkou. Človek si zaspomína ako vyzeral na prahu dospelosti, čo všetko robil a nerobil, ako si život predstavoval a hlavne si mnohí povedia, že by chceli byť znovu mladí, ale s rozumom, ktorý majú dnes. To však nejde. Do minulosti sa každý z nás môže vrátiť už len v spomienkach. O jednu takú sa podelila aj obľúbená moderátorka Renáta Názlerová.

Pre Renátu Názlerovú bol tento rok zatiaľ náročný. Vo februári ju náhle navždy opustila mama, s ktorou mala vrúcny a blízky vzťah, čo moderátorka veľmi ťažko prežívala. Až tak, že aj jej nedávne narodeniny boli poznačené smútkom. Vtedy si tiež spomenula na svoju mamu, ktorá jej krátko po polnoci posielala správu s gratuláciou. "Sú to prvé narodeniny, kedy mi chýba jedna gratulácia, od mamy. Bola vždy prvá, hneď minútu po polnoci a vždy som od nej dostala veľkú kyticu gladiolov. Strašne ťažko to nesiem a srdce mi puká smútkom," vyspovedavala sa vtedy na sociálnej sieti.

Teraz sa opäť vďaka mame vrátila do svojich spomienok. Triedila veci a našla zabudnutý klenot - fotografiu zo svojej mladosti. "Tu som mala 19. A ešte som mala mamu," napísala k snímke. Zrejme ide o maturitnú fotku a keďže v minulosti neboli farebné snímky bežné, je aj táto čierno-biela. Obľúbená moderátorka a televízna prokurátorka sa odvtedy ale veľmi nezmenila. Zjavne má recept, ako byť navždy mladá. Veď posúďte sami.

Renátu Názlerovú môžete vidieť každý pracovný deň v relácii Súdna sieň!