Evelyn nebude na Turzonovovú spomínať v dobrom: Prekazila jej prácu snov!

Bolo to ako veľké sprisahanie proti jej sľubnej kariére.

Evelyn sa rozhodla nájsť si konečne prácu snov. Hoci nikto nečakal, že táto chvíľa príde práve dnes, podarilo sa to a naša mladá a šikovná baba si našla miesto asistentky riaditeľa. Lepšie už jej sen ani dopadnúť nemohol, hoci tu bol jeden zádrh. Jej šéf mal zvláštnu požiadavku, že jeho  nová zamestnankyňa musí byť zadaná. A tak Evelyn do tejto „špinavej“ hry zatiahla Števa, ktorý predstieral jej frajera.

Získanie nového džobu snov si nevie vynachváliť, konečne bude mať z čoho platiť nájom. Predsa len to tak nebolo vždycky. „Keď som prišla do Bratislavy, tak som mala hroznú depku a nevedela som, čo so sebou a chcela som pracovať s ľuďmi. Spomenula som si na detský sen, kedy som chcela byť kozmonautkou alebo predavačkou,“ začína s historkou čerstvo prisťahovanej cépečkárky Evelyn. A keďže sa na mesiac trepať nechcela, šla svoje šťastie skúsiť do potravín, kde jej rozhodne žiaden stereotyp nehrozil.

Žiaľ, nie všetci zákazníci boli takí ústretoví, ako si predstavovala. Jedna pani v najlepších rokoch bola vraj úplne rozhodnutá zničiť jej kariéru pokladničky už po prvých troch hodinách v práci. Stalo sa to po tom, čo jej Evelyn nablokovala namiesto desiatich až 10-tisíc rožkov. To všetko v závratnej „akciovej“ sume 689,13 eur. „Čo ste sa zbláznili, milá slečna? Samozrejme, že je tu problém, vy ste mi totiž nablokovali 10-tisíc rožkov!“ obraňovala sa pani, ktorou bola zhodou okolností úspešná herečka Božidara Turzonovová. Evelyn však celú situáciu považovala za veľké sprisahanie proti jej sľubnej kariére. „Ona len sliedila, kde nájsť nejakú zádrapku, aby ma mohla zosmiešniť medzi ľuďmi. Aj sa jej to podarilo,“ ozrejmuje nám celú situáciu dotknutá dievčina, ktorej sen o vysnenom džobe sa rozplynul skôr, než vôbec začal.

Pozrite si strastiplnú cestu Evelyn za prácou snov v najnovšej časti sitkomu Svet podľa Evelyn, ktorý nájdete v našom archíve úplne zadarmo!