[multi] Nemocnica 17219

Seriál Nemocnica s najlepšími číslami tejto jesene

Diváci si včera vybrali z konkurenčnej televíznej ponuky programy JOJky. Nenechali si ujsť seriál Nemocnica, dennú kuchársku šou Bez servítky a večernú politickú diskusnú reláciu Na hrane.

JOJ Group sa stala vo štvrtok 13. októbra lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 12,5 % sledovanosťou a podielom 31,2 %. Televízia JOJ včera dosiahla v prime time sledovanosť 8,7 % a 21,5 % podiel.

Štvrtkový prime time patrí už tradične seriálu Nemocnica. Ten sa stal so sledovanosťou 10,3 % a podielom 24,7 % TOP nespravodajským programom dňa v CS 12+. Zároveň je to najlepší výkon seriálu v tohtoročnej jesennej sezóne. Seriál zasiahol až 584-tisíc divákov (AvRch). Lídrom trhu bol aj v cieľovej skupine 12-54 (sledovanosť 6,5 %, podiel 21,1 %).

Po ňom nasledovala politická diskusná relácia Na hrane, ktorá zaznamenala sledovanosť 6,3 % a podiel 21,0 %, čím sa stala lídrom vo svojom vysielacom čase. Na hrane včera dosiahla najlepšiu sledovanosť v tejto sezóne. Diskusia zasiahla až 412-tisíc divákov (AvRch).

Podvečer si diváci opäť nenechali ujsť kuchársku reality šou Bez servítky. V CS 12+ dosiahla sledovanosť 6,7 % a podiel 23,0 %, no svoju obľúbenosť potvrdila aj v cieľovej skupine 12-54, kde získala sledovanosť 5,3 % a podiel 27,0 %. Šou zasiahla až 471-tisíc divákov v CS 12+ (AvRch).

Nová spravodajská televízia JOJ 24 si postupne získava svojich divákov. Včera porazila v hlavnom vysielacom čase obe konkurenčne televízie TA3 i :24 so sledovanosťou 0,42 % a podielom 1,1 %.