“Multiotecko” Boris Kollár o svojich deťoch: Nejako sa to vždy tak stane. Zrazu!

To, pri čom si mnohí len klepkajú na čelo, je pre neho, zdá sa, úplne normálne.

Boris Kollár sa v pondelok stal po ôsmykrát otcom. Dcérku Sáru mu porodila vyštudovaná zdravotná sestra Monika Ostrihoňová. Pre Borisovu oficiálnu partnerku Andreu Heringhovú je to teda ďalšia rana. Hoci sa s ňou objavuje v spoločnosti, iným ženám sa evidentne nevyhýba. On sám totiž nevylúčil, že mu k už existujúcim deťom, pribudnú ďalšie. “Nevylučujem. Ono sa to vždy tak nejako stane. Neviem inak. Proste zrazu. Ja nedokážem povedať, že niečo sa nestane. Lebo určite sa stane.“

Kollárova početná rodina sa skladá z piatich dcér a troch synov. S Ivanou Barnovou má 12 ročnú Natáliu. Rovnaký vek má aj Saška, ktorú porodila Stanka Horňáková. Petra Krištúfková mu priviedla na svet dcéru Ester, ktorá má dnes 8 rokov. Po troch dcérach prišli na rad synovia a to Šimon Heliodor (3,5) s Martinou Štofaníkovou a Artur (2) s Barborou Richterovou. S aktuálnou oficiálnou partnerkou Andreou Heringhovou má dcéru Saru Zoe (4) a syna Borisa (1,5).

Všetko o celebritách sa dozviete v relácii Topstar, každý pracovný deň o 16:20 alebo kedykoľvek a zadarmo v našom archíve.