Soňa Skoncová

Soňa Skoncová

Soňa Skoncová  odišla za prácou modelky do sveta ako 15-ročná. V súčasnosti natáča reklamy, fotí katalógy, v detstve však bola skôr chlapčenský typ. Úspešná modelka vyrastala v Prievidzi, hrala futbal i hokej. O kariére modelky nesnívala, ani po nej netúžila. Prvý jej  výjazd bol do japonskej Osaky, neskôr pracovala v Tokiu. Ako hovorí, má pri sebe tolerantného priateľa, ktorý chápe jej pracovné nasadenie. Pracovne precestovala množstvo krajín. Na oscarovskom červenom koberci stála po boku Sachu Barona Cohena, ktorého preslávila úloha kazašského reportéra Borata.  Ako známa modelka sa prihlásila do súťaže Miss Slovensko, v ktorej obsadila druhé miesto. Jej účasť v súťaži znamenala nové možnosti aj nové kontakty. Tak sa jej otvorila cesta aj do televízneho sveta, v módnej televízii pracuje ako moderátorka, na WAU moderuje magazín TOP STAR. Zistite o nej viac z nášho rozhovoru:

Čím si chcela byť, keď si bola malá?
Keď som bola škôlkárka chcela som byť murárkou :D Doteraz sa na tom smejeme.

Prečo si sa dala na kariéru v televízii?
Televízia ma vždy bavila, už počas modelingu som sa dlhé roky stretávala s kamerou a robila som aj veľa televíznych reklám, kde mi ľudia hovorili, že mi kamera veľmi pristane. Bolo to veľmi úzko prepojené. Práca v televízii ma veľmi baví a napĺňa, stále sa učím novým veciam a kolektív v TV JOJ je skvelý.

Pri ktorej celebrite si mala trému?
Asi pri pani Studenkovej, ale bola fantastická.

S kým zo svetových celebrít by si chcela robiť rozhovor a prečo?
V Los Angeles som sa stretla s mnohými celebritami a bolo skvelé ich zažiť aj v normálnych situáciách, pretože aj oni sú len ľudia. Nenapadá ma nikto konkrétny, s kým by som chcela urobiť rozhovor, je príjemnejšie sa s nimi stretnúť bez kamery, pretože vtedy ich zažijete v bežných situáciách, kedy sú uvoľnení a na nič sa nehrajú.

Obľúbený spôsob relaxu?
Šport, v ktorom som sa našla. Je to Jumping, ktorý ma neuveriteľne baví, až som z toho sama prekvapená. Relax však nachádzam aj na prechádzkach so svojim psíkom, vonku v prírode, so sestrou, keď si ideme zajazdiť na koni, alebo pri dobrej knihe.