Na JOJku prichádza výnimočný komediálny seriál Uhorčík: Pozrite si prvú upútavku!

Už onedlho začneme na obrazovkách televízie JOJ vysielať ľahkú a oddychovú slovenskú paródiu na zbojnícke výčiny Jánošíkovej družiny, v ktorej sa historické fakty rozchádzajú a dozvedáme sa, že skutočným lídrom a lišiakom v jednej osobe nebol Jánošík, ale Uhorčík!

Uhorčík je stále o krok vpred. Je pravou rukou zbojníckeho kapitána, ale zároveň „dievča pre všetko“. Dozerá na svojho vodcu a snaží sa mu vytvoriť imidž, aby sa zrodila ikona a vzor pre ďalšie generácie. Jánošík je ako stvorený na tento post a Uhorčík je v podstate moderný manažér, ktorý predbehol svoju dobu, ale ostáva nepochopený vlastnou zbojníckou družinou. Aj o tom bude nový komediálny seriál Uhorčík, ktorý na obrazovkách JOJky odštartuje už čoskoro!

Novú upútavku má kreatívne pod palcom riaditeľ programu a spravodajstva Roland Kubina, riaditeľ kreatívy Ondrej Garan Hutník a projektový režisér Marián Kolík. Hudba k upútavke a titulná skladba k seriálu s rovnakým názvom „Uhorčík“ je od kapely Heľenine oči.

Uhorčík Zdroj: TV JOJ

Počas nakrúcania kreatívnej kampane na jesenné programy JOJky, ktorá sa vyrábala v auguste na nábreží Dunaja pri Riverparku, sa medzi divákmi ocitol aj finančník Patrik Tkáč. Dobre sa bavil a na mobil si fotil masku Bubáčika, ktorá je spolu s Michalom Hudákom hlavnou tvárou kampane. Časť veľkej upútavky s hercami z komediálneho seriálu Uhorčík sa v ten deň nakrúcala v priestoroch J&T banky, ktoré si finančník taktiež nenechal ujsť. Vykradnutie banky zbojníckou skupinou bola len prvá časť upútavky na seriál. Počas kreovania ďalšej kampane na nový seriál Uhorčík dostal riaditeľ programu a spravodajstva Roland Kubina nápad osloviť priamo Patrika Tkáča na účinkovanie a ten ponuku na malú úlohu prijal. Na nakrúcaní prepadu v banke sa zabávali všetci a je to vidieť na výsledku.

Herci zo seriálu Uhorčík a finančník Patrik Tkáč (druhý sprava) Zdroj: TV JOJ

Spoluvlastník spoločnosti J&T Patrik Tkáč sa touto malou „úlohou“ zaradil medzi úspešných podnikateľov zo zahraničia, ktorí sa objavili v zábavnom filmovom priemysle. Riaditeľ Google Sundar Pichai aj jeho zakladateľ Sergey Brin sa mihli vo filme Stážisti a Donald Trump vo filme Sám doma 2.

Tagy: Uhorčík