Komediálny seriál, aký tu ešte nebol: Pozrite si nadupaný trailer k Uhorčíkovi!

Už dnes večer štartuje nový komediálny seriál Uhorčík, ktorý je ľahkou paródiou na zbojnícke výčiny Jánošíkovskej družiny. Tešiť sa môžete na skvelé herecké výkony, na množstvo zábavy, trefného humoru, chytľavej muziky a rytmického tanca. Dokazuje to aj krátky trailer, v ktorom uvidíte to výber z toho najlepšieho, čo vás v seriáli čaká!

Pokojný život Bojnickej tvorivej skupiny, skrátene Bojbendu, pod vedením umeleckého šéfa Uhorčíka sa nenávratne rozvíri príchodom nového člena a budúceho vodcu, Juraja Jánošíka. Skupina sa zmení na zbojnícku a začína písať úplne novú históriu v horných Uhroch. Uhorčík je ľahká paródia na zbojnícke výčiny, v ktorej sa historické fakty rozchádzajú a zasa schádzajú s odrazom súčasnosti. Keď sa statoční zbojnícki hrdinovia odvážne pustia do boja za spravodlivosť pre poddaný ľud, ešte netušia, koľko tanca a zábavy ich na tej ceste, ktorá konca nemá, čaká.

Život zbojníka nie je ľahký. To nie je len rabovať a užívať si mediálnu slávu, ale aj trénovať kondičku, zbojnícke prepady a umelecký prejav. Znamená to aj žiť neustále s drábom Csákym v pätách. Tesne za ním sa obvykle zjaví gróf Somlónyi, ako objednávateľ zlapania zbojníkov a ich zatvorenia do žalára. Tesne vedľa neho zasa grófka Solmónyi, krehká a o to znudenejšia manželka, bažiaca po akejkoľvek zábave, ktorá rozptýli dlhé chvíle čakania v kaštieli. Zbojníci sú na to úplne ideálni.

Aj keď je Uhorčíkova tvorivá duša ohrozovaná z každej strany, nevzdáva sa a je stále o krok vpred. Až tak, že svoju dobu predbehol a zostal nepochopený celou družinou. Napriek tomu sa s láskou stará o Jánošíkov imidž a snaží sa z neho vykresať vzor, ktorý by mohli nasledovať generácie. Je krôčik od úspechu. Už len ukočírovať členov družiny: Hrajnohu, Slotovčíka, Ilčíka, Hendykepčíka, Rapčíka a následne ubitý pospolitý ľud. Potom konkurenčnú zbojnícku družinu a ešte musí prekonať kopu ďalších výziev, ktoré ohrozujú integritu zbojníckej družiny.

Uhorčík má na to, aby to zvládol, ale ako každý aj on má svoje slabé miesto. Tým je jeho dvojča Brigita - jasnovidka a ježibaba v jednom, ktorá má Uhorčíka a jeho úmysly väčšinou na háku. Tomáš musí urobiť všetko preto, aby mu to nepokazila a nedostala tam aj Juraja Jánošíka. Dobre bude ak sa mu to podarí!

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Uhorčík