Rapčík zo seriálu Uhorčík prezradil, čím si zarába na živobytie: Neuveríte, čo robí!

Neodmysliteľnou súčasťou zbojníckej družiny zo seriálu Uhorčík je aj exotický zvodca Rapčík. Úloha v tomto projekte je jeho prvou veľkou hereckou skúsenosťou, pretože v skutočnosti sa živí úplne klasickým občianskym zamestnaním!

Zbojníka Rapčíka si v komediálnom seriáli Uhorčík zahral sympatický Nathael Luciano Tsimbazafy. Na televíznych obrazovkách je to úplne nová tvár, pretože ide o neherca. Nathael v minulosti účinkoval párkrát v komparze a v krátkometrážnych filmoch svojich kamarátov, ale až v Uhorčíkovi dostal ozajstnú veľkú rolu. V skutočnosti sa totiž živí klasickým občianskym zamestnaním. Ja som ITčkár. Ťukám do počítačov a živím sa tým. Baví ma to, snažím sa v tom posúvať, učiť sa nové veci,“ prezradil Nathael.

Predstaviteľ Rapčíka má síce exotický výzor, no v skutočnosti je to Slovák ako repa. Moji rodičia sú z Madagaskaru. Ja som sa tu narodil, takže už len minimálne z toho dôvodu hovorím, že som Slovák. Vyrastal som tu, mám kamarátov Slovákov, vychovávali ma v slovenskej kultúre, slovenské babičky mám. Som Slovák,“ vysvetlil. Napriek tomu, že žije na Slovensku od narodenia, stále sa kvôli pohľadom mnohých ľudí cíti tak trochu ako cudzinec. Istú dobu som si myslel, že je toho menej, ale možno to bol len môj pohľad. Teraz je toho trošku viac zase, možno preto, že priťahujeme pozornosť tým Uhorčíkom. Ale to je život. Ono to je a stále bude. Môžeme to spoločne posúvať ďalej, ale zatiaľ je to tak, ako to je,“ zhodnotil.

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už v sobotu o 20:35 na JOJke!