Veľké finále seriálu Uhorčík: Skončia hôrni chlapci v pazúroch Somlónyiho a na šibenici?

Osudy zbojníckej družiny sa pomaly chýlia ku koncu a my už dnes večer uvidíme veľké finále obľúbeného komediálneho seriálu Uhorčík. Ako to všetko dopadne? Kto bude víťaz a kto porazený?

Zbojnícka družina pod vedením Tomáša Uhorčíka v rovnomennom komediálnom seriáli počas uplynulých týždňov neustále bojovala o svoje miesto v lesoch a horách spadajúcich pod grófa Somlónyiho. Ten im spolu s drábom Csákym stále hádzal polená pod nohy, pretože sa nedokázal zmieriť s faktom, že aj v jeho župe sú už zbojníci. Kým on mal z toho hlavu v smútku a neustále sa ich snažil dolapiť, ich prítomnosť si nesmierne užívala osamelá grófka Somlónyi. Hôrni chlapci boli stelesnením jej sna o statnom mužovi, ktorý sa jej bude dostatočne venovať a zahrnie ju láskou. Stala sa členkou hnutia Padoleb, teda parohami do lepšej budúcnosti, a odvtedy už veru nemá hlavu v smútku.

Napriek viacerým nedorozumeniam a nezhodám vo vnútri družiny sa zbojníci zomkli a dokázali a vzoprieť nepriateľovi. Dokázali, že aj v najťažších chvíľach ťahajú za jeden koniec. Samostatnou kapitolou je veselá a vždy vysmiata Brigita, ktorá si vďaka svojim jasnovideckým schopnostiam veľakrát „zatancovala“ aj proti vôli jej mužských obetí. Ako však dopadne veľké finále? Skončia napriek svojej obratnosti a vycvičenosti Uhorčíkovci v pazúroch grófa Somlónyiho a následne na šibenici? Alebo to bude práve Somlónyi, kto bude prosiť o milosť?

Sledujte finále komediálneho seriálu Uhorčík už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Uhorčík