Červené nechty, rúž a dlhé vlasy: Uf, Sväťo Malachovský prezlečený za ženu vás zničí!

Už dnes po Talente štartuje druhá séria komediálneho seriálu Uhorčík, v ktorom nebude chýbať ani známy a obľúbený herec Sväťo Malachovský. Toho v dnešnej časti uvidíte prezlečeného za ženu a my vám garantujeme, že len čo ho v tomto kostýme zbadáte, pôjdete do kolien!

Herec Sväťo Malachovský stvárňuje v komediálnom seriáli Uhorčík svojrázneho grófa Somlónyiho, ktorý je úhlavným nepriateľom zbojníka Tomáša Uhorčíka. Toho si pred kamerami zahral René Štúr, ktorý práve so Sväťom tvorí dlhé roky nerozlučný herecký tandem. Nie sú však len kolegovia, ale aj veľmi dobrí priatelia. Rozumejú si, vedia sa spolu zasmiať a vždy sa radi stretnú. „My sa s Renkom poznáme naozaj veľmi dlho, ani sa mi to nechce rátať, ale sú to dlhé roky. Možno nejakých 19-20 rokov. Toto je po dlhej dobe projekt, kde sa znovu spolu objavujeme pred kamerou. Je to príjemné s ním stáť po dlhej dobe pred kamerami,“ povedal Sväťo na nakrúcaní seriálu.

Známi herci toho majú naozaj veľa spoločného a okrem iného aj to, že sa neberú príliš vážne. Aj preto nemajú problém vystreliť si zo seba a robiť si žarty na vlastný úkor. Dôkazom sú aj rôzne epizódne postavy, ktoré si v Uhorčíkovi zahrali. Jednu zaujímavú rolu si Sväťo strihne aj v dnešnej úvodnej časti druhej série. V tej bude prezlečený za ženu, konkrétne za „recepčnú“ vo väznici, v ktorej bude uväznený Jánošík. Už prvý letmý pohľad na Sväťa s nalakovanými nechtami, dlhými vlasmi a rúžom vás zaručene zničí, nehovoriac o tom, ako vás pobavia jeho texty!

Uhorčík - Sväťo Malachovský Zdroj: Profimedia, TV JOJ

Sledujte seriál Uhorčík v stredu po Talente na JOJke!