Tomáš Bezdeda šokoval zmeneným imidžom: Veď vyzerá ako známy seriálový vyšetrovateľ!

Sympatický spevák je dlhé roky známy svojím imidžom sladkého chlapca, o ktorom snívajú mnohé dievčatá či ženy. O to viac ich všetkých prekvapilo, keď sa pochválil fotkou, na ktorej má radikálne zmenený imidž!

Tomáš Bezdeda, ktorý aktuálne hviezdi ako zbojník Slotovčík v komediálnom seriáli Uhorčík, je dlhé roky známy imidžom sladkého chlapca. So svojím účesom či štýlom príliš neexperimentuje a o to viac jeho fanúšičky prekvapí, ak sa na sociálnych sieťach pochváli nejakou zmenou. Stalo sa tak aj pred pár dňami, keď spevák v príbehu na Instagrame uverejnil fotku, na ktorej má dlhšie vlasy a husté fúzy. S týmto výzorom sa pritom nápadne podobá na známeho komisára Horsta Schimanskeho z nemeckého seriálu Miesto činu.

Našťastie, zmenený imidž nie je reálny a pochádza len z aplikácie. Sympatického speváka však poriadne pobavil. Odfotil ma brat a dal to do takej aplikácie, že ako by som vyzeral v 85-tom. To je rok, v ktorom som sa presne narodil. Vyšlo mi toto, šofér kamiónu,“ povedal Bezdeda pre joj.sk. Podobnosť so seriálovým vyšetrovateľom si všimol aj on. „Môžem točiť nové diely, ak by mala televízia záujem. Kriminálky vždy šli,“ dodal so smiechom.

Tomáš Bezdeda a Horst Schimanski Zdroj: archív T.B., Profimedia

​Sledujte pokračovanie komediálneho seriálu Uhorčík už dnes po Talente o 22:10 na JOJke!