Zbojníci z Uhorčíka sa ukázali HORE aj DOLE bez: Namiesto oblečenia len opasky!

Posledný prepad zbojníckej družiny nedopadol práve najlepšie. Hôrni chlapci z neho do sovjho lesného príbytku odchádzali s holými zadkami. A to doslova!

Operácia zachráňte vojaka Juraja sa v uplynulej časti komediálneho seriálu Uhorčík podarila na výbornú. Družina bola opäť kompletná. Akurát Ďuri akosi nebol úplne kompletný. Mysľou stále odbiehal na zámok. Ktovie, čo ho tam držalo… žeby Brigitine čáry-máry? V družine totiž začal zavádzať novinky, ktoré sa Uhorčíkovi vôbec nepáčili. Jeho zrazu liberálny postoj a názory, že sa nebude zbíjať a želá si svetový mier, mu úplne ničili morálku v grupine.

Tak Uhorčíkovi neostávalo nič iné, len pripraviť motivačný prepad. Aby sa vrátili k podstate. Ku koreňom ich zbojníckeho remesla. Bolo to však absolútne fiasko a zbojníci odchádzali s holými zadkami. A to doslova. Do lesného príbytku sa hôrni chlapci vracali tak, ako ich pán Boh stvoril. Aby aspoň čo-to skryli, na boky si spustili zbojnícke opasky. Podarí sa v najnovšej časti definitívne zvrátiť hroziaci rozpad zbojníckej družiny?

Celý "nahý príchod" do tábora nájdete vo videu HORE!

Uhorčík - nahí zbojníci Zdroj: TV JOJ

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už dnes o 22:10 po Talente na JOJke!

Tagy: Uhorčík