Finále druhej série Uhorčíka je tu: Bič narazí na líce! Vyhrá zbojnícka družina veľký boj?

Osudy zbojníckej družiny sú už zrátané a komediálny seriál Uhorčík sa nám už blíži ku koncu. Dnes večer je pre vás pripravená finálna časť druhej série a vy sa máte rozhodne na čo tešiť!

Do seriálu boli aj počas druhej série výrazne zakomponované prvky folklóru s autentickými ľudovými krojmi slovenských regiónov a kostýmami zbojníckej doby. Nechýbali ani tanečné kreácie na rôzne hudobné žánre, epizódni, nielen hereckí hostia a vtipné prepájanie súčasnosti s minulosťou prostredníctvom satirických gagov o politike a spoločenskom dianí.

Zbojnícka družina toho zažila počas druhej série naozaj veľa. Z panského huncútstva, alebo jednoducho z rozmaru, si Gróf Šomlóni vymenil funkciu s Jánošíkom a stal sa novým zbojníckym kapitánom. Gróf Jánošík sa snažil zlapať zbojníkov, čo sa mu aj nakoniec podarilo. Druhá séria Uhorčíka priniesla aj nových hostí, medzi ktorými nechýbal napríklad Ondrej Kandráč či sám generálny riaditeľ JOJky v historickom kroji.

Napriek viacerým nedorozumeniam a nezhodám vo vnútri družiny sa zbojníci zomkli a dokázali a vzoprieť nepriateľovi. Dokázali, že aj v najťažších chvíľach ťahajú za jeden koniec. Ako to ale celé tentokrát dopadne? Uhorčíkovcov čaká ťažký boj! Bude osud zbojníckej družiny definitívne spečatený? 

Sledujte finále druhej série Uhorčíka už dnes po Talente o 22:10 na JOJke!

Tagy: Uhorčík