Spomienky na Tanec snov Kmotríkovú dojali: Vtedy som ešte netušila, že mi ide o život

Adrianu čakalo v štúdiu veľké prekvapenie od Vila Rozborila.

Moderátorka Adriana Kmotríková má za sebou skutočne náročné leto, no napriek tomu neváhala a len pár týždňov po komplikovanej operácii sa rozhodla opäť pomôcť iným. Svoju úžasnú energiu, pozitívne myslenie a nádej vliala do srdca len 17-ročnej Kristínky, ktorá už roky bojuje so zákernou a nevyliečiteľnou fibromatózou. Ide o ochorenie, počas ktorého sa jej v tele odmalička tvoria nádory. Preto mladé dievča už v ranom detstve absolvovalo ten istý zákrok ako Adriana. Ich stretnutie bolo naozaj dojímavé a diváci si určite všimli, že medzi nimi vznikol veľmi špecifický vzťah – niečo medzi rodinou a priateľstvom.

Moderátorka totiž Kristínke pripravila úžasný program. Zobrala ju do zákulisia jojkárskeho spravodajstva, kam sa diváci bežne nedostanú. Užili si spoločné nákupy, návštevu kaderníckeho salóna či chutnú večeru. „Hneď som ju zbadala, som si ju obľúbila v tej sekunde. Zdala sa mi sympatická už keď ma zobrala do svojej izbičky. Potom keď som ju zobrala ja k nám domov, tak som spala v izbe svojej dcéry a starala som sa akoby o dve svoje dcéry. Keď odišla, písala som jej, že mi je za ňou normálne smutno,“ povedala Kmotríková, ktorej dievča prirástlo k srdcu.

Nebola to však len Kristínka, pre koho si tvorcovia Siedmeho neba pripravili prekvapenie. Šok zažila aj samotná Adriana Kmotríková. Vilo Rozboril totiž do štúdia pozval aj jej kolegov z tanečnej šou Tanec snov. Do tanca ju s ružou v ruke vyzvali Ján Dobrík, Karol Kotlár, Peter Modrovský, Radovan Kováčik a Ayo Krížik. „Padla na mňa nostalgia, pretože som si spomenula na tie časy, keď som bola ešte „zdravá“. Bolo to pred pár mesiacmi. Nebola som síce zdravá, ale nevedela som o tom, že som chorá a cítila som sa ako zdravá. Bola som šťastná, pretože som netušila, že mám rakovinu mozgu, a že mi ide o život. Pohľad na nich mi pripomenul staré zlaté časy, keď sme spolu tancovali a proti sebe bojovali,“ zaspomínala si moderátorka.