Pýtate sa na Facebooku: Prečo sa už nevysiela Siedme nebo a čo bude s reláciou ďalej?

Nové časti obľúbenej relácie V siedmom nebi tu s nami boli od začiatku adventu a týždeň čo týždeň sme sa k nim vracali aj v novom roku. Od minulého týždňa však už nie je v programe a vy ste sa nás pýtali, prečo to tak je.

Obľúbená rodinná relácia V siedmom nebi je už neodmysliteľnou súčasťou našej vysielacej štruktúry. Prostredníctvom televíznych obrazoviek sme za niekoľko rokov pomohli stovkám rodín po celom Slovensku. Vážne zdravotné problémy, finančná núdza, rodinné nezhody či len skrátka nepriazeň osudu. To všetko sme sa v rámci možností snažili opäť napraviť. Viacerí z vás, našich divákov, ste sa nás pýtali, prečo sme už uplynulú nedeľu Siedme nebo nevysielali. Odpoveďou je, že v rámci aktuálnej šiestej série sme pripravili dvanásť epizód, pričom poslednú sme vysielali 17. marca. Tvorcovia na čele s moderátorom Vilom Rozborilom majú aktuálne čas na zaslúženú pauzu po roku náročnej práce, no ešte počas jari sa plánujú vrhnúť na prípravy novej série, na ktorú sa môžete tešiť už na jeseň. Veľmi sa tešíme, že táto séria mala u vás mimoriadny úspech a veríme, že sa na nové časti už teraz tešíte rovnako ako my v JOJke.

Hoci Siedme nebo pomáha ľuďom v núdzi už niekoľko rokov, žiaľ, stále ich je veľa. Ak poznáte niekoho, kto sa ocitol v problémoch a potrebuje pomoc, alebo chcete niekomu vyznať lásku či dopriať osudové stretnutie, neváhajte a hneď nám napíšte! Posunutím kontaktu na ľudí v zlej životnej situácii môžete svojím kúskom pomôcť aj vy. Ďakujeme!

Príbehy môžete posielať prostredníctvom prihlasovacieho formulára, ktorý nájdete na tomto linku.

Ako vyzerajú prípravy svadby, ktorá sa odohrá v štúdiu Siedmeho neba? Pozrite si exkluzívne fotky zo zákulisia!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora