Vilo Rozboril ukázal svoju krásnu vnučku: Neuveriteľné, ako už jeho Elenka vyrástla!

Obľúbený moderátor sa v júni 2016 stal po prvý raz starým otcom, keď jeho dcéra Katka priviedla na svet dcérku Elenku. Odvtedy už ubehlo takmer 5 rokov a rozkošná princezná vyrástla doslova ako z vody!

Moderátor Vilo Rozboril je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky a preto vie, že fanúšikovia milujú, keď sa s nimi podelí o novinky či zábery zo svojho súkromia. Prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti preto neukazuje len fotky z nakrúcania obľúbeného Siedmeho neba, ale aj snímky s milovanou manželkou, s dcérou či momentky z výletov.

Urobil tak aj počas víkendu, keď sa po úspešnom hokejovom zápase s Dánskom pochválil nádhernou fotkou svojej rozkošnej vnučky Elenky. Moja vnučka Elenka má dánske občianstvo. Ale snáď mi odpustí, že v tejto chvíli sa naozaj moc teším,“ napísal Vilo k fotke, na ktorej je vidieť, že malý blonďavý anjelik už poriadne vyrástol. A niet divu, keďže onedlho oslávi svoje 5. narodeniny. Elenka sa na svojho slávneho starého otca nesmierne podobá a to najmä šibalským kukučom. Určite ma bude volať - Vilo. Tak ma volala aj Katka celé detstvo. Všetci mi píšu, že som mladý a fešný dedko, s tým sa rád a ľahko stotožňujem,“ zhodnotil s úsmevom moderátor ešte pred rokmi po Elenkinom narodení.

FOTO Vilovej vnučky nájdete v galérii: