Veľká tragédia v rodine mamičky Karin: Muž jej života náhle umrel, nemal ani 30 rokov!

Život občas píše také osudy, aké by nevymyslel ani scenárista s tou najbujnejšou fantáziou. Svoje o tom vie aj mladá mamička Karin, ktorá na jar náhle prišla o svojho milovaného partnera a otca jej detí.

Mladá mamička Karin a jej partner Janko bývali spolu so svojimi dvomi deťmi v nájomnom byte v Považskej Bystrici. Viedli obyčajný, no krásny život. Ľubili sa a boli tu jeden pre druhého. Na jar sa ale všetko dramaticky zmenilo. Muž, ktorý nemal ani 30 rokov, začiatkom mája zomrel na zlyhanie srdca. Hoci mal diagnostikovanú Fallotovu tetralógiu, jeho ochorenie ho nijako neobmedzovalo a ani nemal žiadne zdravotné problémy. Jeho náhla a priam nevysvetliteľná smrť bola obrovským šokom. „Vyšiel z obchodu, tu sa postavil a niečo akoby písal do mobilu. Trikrát ho akoby potriaslo alebo seklo a spadol na zem,“ zaspomínala si Karin na najhorší deň svojho života.

​Približne mesiac pred jeho tragickým kolapsom sa ale stalo niečo zvláštne. „Mesiac pred smrťou mi odpadol doma. Potom sa nejako postavil a odpadol znova. V tom šoku som ani nevedela, či nejakú polohu mu mám dať...tak som ho len zdvihla a dala som ho ku oknu na vzduch a dala som mu vodu. A potom akoby mu už nič nebolo. Ale nevedel mi povedať, čo sa stalo. Nič si nepamätal,“ vysvetlila mamička, ktorá pod srdcom nosí svoje tretie dieťa. Že čakajú bábätko, sa Janko dozvedel pár dní pred smrťou. Mladej žene sa doslova zrútil svet a pri sile ju držali len deti a rodiaci sa život v jej brušku. Spolu s milovaným mužom totiž odišli aj príjmy. Keďže neboli zosobášení, nemala nárok na vdovské a tak žili len z prídavkov na deti a z rodičovského príspevku. Mesačne tak dostala 326 eur. Človek nemusí byť veľkým matematikom, aby mu bolo jasné, že keď z toho zaplatila 280 eur za byt a 86 eur za škôlku, šla dramaticky do mínusu.Keby mi v máji nezaložili zbierku, nemali by sme z čoho žiť…,“ vzdychla si.

V7N - Karin Zdroj: TV JOJ

Karin našla svoju spriaznenú dušu v Kristíne z Bolerázu, ktorá začiatkom roka taktiež náhle prišla o milovaného muža v čase, keď bola v požehnanom stave. „Písala som jej, či by mi neporadila, ako sa s tým vysporiadať. Že sa veľmi trápim, po nociach neviem spávať a tak,“ vysvetlila Karin. Nešťastné vdovy sa spriatelili a rovnako bolestivá rana ich spojila a posilnila. „Celý deň som preplakala, keď som sa dozvedela, čo sa stalo jej priateľovi. Dokonca sa ani nestihli zobrať, takže… Presne viem, čo tá baba prežívala. O hodne mladšia odo mňa… A tak ma to položilo, že ja som bola tam, kde na začiatku,“ povedala Kristína o Karin. Keďže presne vie, ako bolí strata milovanej osoby a čo všetko ju v najbližších mesiacoch čaká, neváhala ani minútu, ozvala sa do Siedmeho neba a vysnívala pre Karin pomoc. O akú pomoc šlo, uvidíte už v piatok V siedmom nebi, no môžeme prezradiť, že sa budú diať veľké veci!

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v piatok o 20:35 na JOJke!