Obľúbené Siedme nebo oslávi svoju jubilejnú 100. časť: Čo si o tom myslia tvorcovia?

Obľúbená relácia V siedmom nebi odštartuje na obrazovkách televízie JOJ už v nedeľu a prehupne sa tak do okrúhlej 10. série. Navyše, táto epizóda bude jubilejná 100., čo znamená, že sme podali pomocnú ruku v tristo príbehoch. A to je veľká vec!

Reláciu V siedmom nebi sme začali na JOJke vysielať v roku 2014 a odvtedy v pomoci osudom ťažko skúšaným rodinám kontinuálne pokračujeme. Na riešenie náročných životných situácií sa rozdali desiatky tisíc eur, ktoré šli presne tam, kde boli potrebné. Fakt, že nedeľná epizóda Siedmeho neba bude jubilejná 100., znamená, že sa pomohlo stovkám rodín. Je to pre mňa v celku prekvapenie. Vôbec som si neuvedomil, že to je už toľko. Hlavne, keď si to vynásobíte počtom príbehov. To znamená, že 300 príbehov. To je celkom náročná vec. Väčšinou nakrúcanie trvá 4-5 dní. Čiže, 1500 dní...to je 5 rokov čistého času, čo sa to robilo,“ povedal pre joj.sk producent a režisér Peter Núñez. Z jubilea relácie je nadšený aj samotný moderátor. „Teším sa, lebo fakt je ten, že televízie sú nastavené to, že o akýkoľvek televízny formát musí byť záujem zo strany divákov. A formát, ktorý sa dožíva 100. pokračovania, to je taká výnimočnosť. To sa ani zďaleka nepodarí všetkým. Nebudem rátať denné seriály, to je niečo iné. Ale spomedzi takýchto formátov...preskočiť stovku je veľká vec. Ja sa za to chcem hlavne poďakovať televíznym divákom, pretože to ťahajú s nami,“ zhodnotil Vilo.

​Na tom, že Siedme nebo bude mať už 100. časť, je však najdôležitejšia pomoc, ktorá bola vykonaná. „Televízne je to veľmi príjemné, ale keď začnem počty príbehov násobiť sumou , ktorou sa priemerne pomáha na príbeh, tak to naozaj vyskakujú veľmi zaujímavé čísla. To si hovorím, že som rád, že existujeme a som rád, že sme sa dostali k tým ľuďom a príbehom, ku ktorým sme sa dostali. Je prekvapivé, že televízia JOJ je schopná podporovať a tlačiť do komerčného priestoru, súťaže o diváka projekt, ktorého primárnym cieľom a obsahom je pomáhať niekomu. Lebo tie peniaze, ktoré idú na pomoc, neslúžia na efekty. Nesnažíme sa získať priazeň diváka špeciálnymi hosťami alebo nejakými číslami, ale tým, že ukazujeme pomoc. Bol to odvážny koncept vôbec niečo takéto spustiť na komerčnej televízii. To, že sa to dožilo 10. sezóny je malý zázrak,“ dodal s úsmevom Núñez.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!