Nový romantický seriál Viola pre vás nadabovali známe tváre: Koho budete počuť v hlavých úlohách?

Už 9. januára sa môžete na obrazovkách JOJky tešiť na poriadnu dávku temperamentu aj romantiky. Prichádza totiž nový seriál Viola, ktorý si vás od prvej minúty rozhodne získa. Keďže ide o zahraničnú novinku, v slovenskom znení budete počuť naše známe tváre!

V talianskej romanticko-detektívnej novinke Viola uvidíte v hlavných úlohách krásnu taliansku herečku Francescu Chillemi a pôvodom tureckého herca menom Can Yaman. Ten je fanúšikom romantických seriálov rozhodne dobre známy. Svoje hlasy im prepožičali obľúbení slovenskí herci. V hlavných úlohách budete počuť Petru Vajdovú, ktorá prepožičala hlas práve Viole (Francesca Chillemi) a Kamil Mikulčík nadaboval Francesca (Can Yaman).

Viola - Can Yaman a  Francesca Chillemi Zdroj: Profimedia

O čom bude nový seriál?

Viola dokáže odhaliť páchateľov a pomáha polícii vo vyšetrovaní zločinov. Vďaka svojej výnimočnej vlastnosti, či skôr neurologickej poruche – synestézii, ktorá spája zmyslové vnemy, Viola vidí ľudí vo farbách, ktoré vyžarujú, a tie neomylne odhalia ich emócie. S istotou tak pozná nielen utajované city, ale aj povahu a zámery podozrivých, takže pri vyšetrovaní odhalí páchateľov skôr než profesionálny detektív. Viola si rozvíja schopnosť pochopiť skutočné zmýšľanie ľudí, s ktorými sa stretáva. Okrem svojich výnimočných zmyslov však skrýva ešte jedno oveľa väčšie tajomstvo, ktoré súvisí s jej skutočným dôvodom návratu do Palerma.

Miniséria Viola sľubuje vášeň, drámu aj romantiku. Sledovať ju budete môcť od utorka, 9.januára o 20:40 na JOJke.