Can Yaman zo seriálu Viola otvorene priznáva: „Bol by som úspešnejší, keby som nebol pekný“

Turecký herec Can Yaman, aktuálne žijúci v Taliansku, je už roky považovaný za sexymbol v mnohých európskych krajinách. On však v jednom z rozhovorov na rovinu povedal, že by sa mu darilo viac, ak by nevyzeral tak, ako vyzerá!

Je úspešný, krásny a zbožňovaný v mnohých krajinách. Charizmy má na rozdávanie a vie ju dobre využiť aj v seriáloch, v ktorých účinkuje. Novinka Viola, ktorá si získala státisíce divákov, je toho jasným dôkazom. Herec však v jednom z rozhovorov šokoval krutou realitou. Podľa neho, by sa mu darilo viac, ak by nevyzeral tak, ako vyzerá. Za všetkým sú vraj predsudky. „Bol by som ešte úspešnejší, keby som nebol pekný. Musíme ísť za hranice predsudkov. Sú ľudia, ktorí sú krajší ako ja, ale krása ďaleko nezájde, ak ju nesprevádzajú iné cnosti, ako vytrvalosť, disciplína a odhodlanie. Len krása a talent nestačia,“ povedal turecký herec v jednom z rozhovorov.

Herec tak presne vystihol, v čom spočíva tajomstvo zrejme aj jeho úspechu. Na svoj vzhľad sa rozhodne nespolieha a neustále na sebe pracuje, aby bol stále lepšou verziou seba. Očividne sa mu však darí, pretože žne úspechy aj za hranicami svojej rodnej krajiny.

Sledujte nový seriál Viola v utorok o 20:40 na JOJke!