Seriál Viola a mafiánske príbehy? Francesca Chillemi prezradila, čo tieto dva svety spája!

Talentovaná herečka, Francesca Chillemi, otvorene o svojej rodnej Sicílii. Je to viac, než len dejisko mafiánskych príbehov!

Sicília, známa svojou bohatou históriou a kultúrou, sa v médiách často spája s mafiánskymi príbehmi. Je to však aj miesto, kde sa nakrúcal seriál Viola, ktorý si slovenskí diváci mimoriadne obľúbili. Francesca zdôrazňuje, že skutočný charakter tohto južného ostrova je oveľa hlbší a komplexnejší. „Keď spomínam na svoju rodnú krajinu z detstva, pamätám si ju ako spleť krásnych a farebných emócií. Nepamätám si tú časť Sicílie, ktorá sa spája s mafiou. Pravdepodobne ma pred ňou chránili rodičia, ale nikdy sa ku mne nedostala. Je to niečo, čo som objavila až neskôr. Prišiel moment, keď som si uvedomila aj tú temnú stranu Sicílie,“ uviedla v rozhovore pre Mestyle.

Počas nakrúcania mala herečka možnosť preskúmať rôzne zákutia Palerma. Táto horúca sicílska metropola ponúka veľa historických atrakcií. Herečka priznala, že si v Palerme najviac obľúbila terasu s výhľadom na normandskú katedrálu, kde s Canom Yamanom nakrúcali niekoľko scén.

Keďže sa narodila na severnom pobreží Sicílie, tak v rozhovore taktiež prezradila aké sú jej „sicílske“ hodnoty. „Po fyzickej stránke sú to určite tmavé vlasy a oči. Z pohľadu charakteru je to najmä vlastnosť skúmať ľudí. Keď niekomu začnem dôverovať, tak sa mu úplne otvorím,“ dodala v rozhovore krásna herečka. No a krásy tohto známeho ostrova môžete sledovať aj v obľúbenom seriáli Viola.