Chytľavú prerábku kultového talianskeho hitu nedostanete z hlavy: TOTO musíte počuť!

Obľúbená relácia Všetko čo mám rád sa teší množstvu fanúšikov už niekoľko rokov. A práve zo skvelých hudobníkov tejto šou vznikla kapela Sokoly. Tá v týchto dňoch vydala svoju prvú vlastnú skladbu s názvom Daj pusu, ktorá svedčí o tom, že o tejto skupine ešte budeme veľa počuť!

Hudobná kapela Sokoly vznikla v roku 2018 vďaka jednej z naobľúbenejších relácií – Všetko čo mám rád. Tvoria ju piati skvelí muzikanti a to primáš a huslista Andrej Záhorec, kapelník a bubeník Robo “Skippy“ Hatala, kontrabasista Juraj Kyseľ, cimbalista Marek “Maco“ Neumahr a akordeonista Rado Duda. Títo šikovní a nesmierne muzikálni chlapci vydali v týchto dňoch svoj prvý vlastný singel s názvom Daj pusu. Je to dynamická prerábka kultového talianskeho hitu Ciao Bella a už na prvé počutie rozprúdi krv v žilách.Naša nová úprava piesne má korene v Taliansku. Je to talianska ľudová partizánska pieseň, ktorá sa po istom čase stala hymnou slobody. Už má XY úprav po celom svete, no a my sme sa rozhodli, že si ju upravíme po našom. Tak nech sa páči,“ povedali chlapci z kapely.

O text sa postaral kontrabasista Juraj Kyseľ a moderný dynamický aranž pripravil kapelník Robo „Skippy“ Hatala. Kontrabasista Ďuro Kyseľ prišiel s tým, že mu napadol námet na túto pieseň, no nebol si istý, či to bude niečo plodné. Spravili sme song, ktorý je v takom našom duchu, taký slovenský a zatiaľ máme pozitívne ohlasy," prezradil Hatala o chytľavej pesničke. Že majú Sokoly našliapnuté na skvelú kariéru, si myslí aj muzikant Ondrej Kandráč. Mám možnosť s chalanmi hrať v relácii Všetko čo mám rád a musím povedať, že im to fantasticky šliape a ladí,pochválil Sokolov. Na úspech v muzike sa síce vždy čaká, no ak budú Sokoly pokračovať s takouto chytľavou tvorbou, tak dlho čakať nebudú. Čo poviete?