Príbeh Mirky pobúril divákov, teraz sama priznáva: Dve deti mi už odobrali!

Z Domu snov by spravila krízové centrum.

Mirka Janovčíková prišla do Vyvolených vyhrať pre svojich troch synov domov. Divákov však pobúrila skutočnosť, že je schopná na niekoľko mesiacov svoje deti opustiť, aj keď je jej cieľ pochopiteľný. Táto cesta sa však mnohým nepozdáva a Mirka už dokonca pri odpovedi na otázku, čo bude s deťmi pokým bude Mirka bojovať o Dom snov, priznala, že dve deti jej boli odobrané z krízového centra.

„V máji mi boli dve deti odobrané z krízového centra, takže išli k exmanželovi, Filipko trinásťročný a Adam sedemročný sú u svojho otca. S najmenším Alankom som v podstate neustále a je to poriešené s mamičkou z krízového centra,“ opisuje Mirka. Tá už dva roky žije bez strechy nad hlavou a dobre pozná systém, aký vládne v politike krízových centier.

Po tom, čo všetko prežila, sa cíti dostatočne silná dokázať, že má na to vybojovať pre svojich synov domov a touto cestou by chcela pomôcť aj iným mamičkám, ktoré sú v podobnej situácii: „Chcem napriek môjmu nešťastiu pomôcť ostatným matkám, ktoré budú týrané s deťmi, odkázané na nejakú pomoc, a poskytla by som jej bývanie.“ Mirka má totiž jasný cieľ. Z Domu snov spraviť krízové centrum s dôstojnými podmienkami pre život.

Koho dostanete do domu tento raz? Hlasujte na vyvoleni.joj.sk a čítajte o kandidátoch viac v sekcii Súťažiaci alebo v článkoch: 

muži: Voľba plná ťažkých osudov! Jeden prišiel o ženu a dieťa, druhý o rodičov!
ženy: Prvá lesba vo Vyvolených: Pokúsila sa o samovraždu!