Marek vs. Ľubo - Vyvolení

Prvá vojna medzi Vyvolenými? Víťaz Fekiáč sa od Ľuba urážať nenechá: „SI SEDLÁK!“

Porazený Ľubo ho označil za buzeranta.

Prvá mediálna prestrelka medzi súťažiacimi je na svete. Neúspešný kandidát na Vyvoleného, Ľubo Žibritovský, veľmi ostro okomentoval rozhodnutie divákov, ktorí do domu poslali radšej Mareka Fekiáča. „Buzeranti vládnu svetom. Alebo to bolo zmanipulované,“ zhodnotil výsledky hlasovania. Týmto vyjadrením jasne zaútočil na víťazného Fekiáča.

Ten sa nad situáciou pousmial. Na podobné reakcie je, zdá sa, zvyknutý. „Nad takýmito vecami sa nepozastavujem,“ odkázal. Za takouto reakciou vidí stres, ktorý Ľubo podľa neho počas celej Voľby prežíval. „Podľa mňa to nezvládal. Stále za niekým chodil, hovoril, že všetko je v poriadku, prišiel aj za mnou, veľmi sa chcel baviť,“ opisuje dianie počas Voľby.

Spoločne tak prehodili pár slov a ako sám Marek povedal, žiadny konflikt medzi nimi nevznikol. Dokonca s ním Ľubo komunikoval najviac zo všetkých kandidátov: „Podľa mňa zo mňa cítil konkurenciu.“  Ľuba za kamaráta nepovažuje a po jeho vyjadrení mu odkazuje. „Pre mňa je to sedlák. Kto povie takúto vec, tak je asi inteligenčne nižšie ako iní. Ale asi má teda pravdu, že vládneme svetu.“

Hlasovanie za tretiu šesticu súťažiacich prebieha do dnešnej Voľby o 20:15, tak rozhodnite, kto sa dostane do Domu snov! Hlasovanie prebieha na vyvoleni.joj.sk a viac o kandidátoch sa dozviete v článkoch:

muži: Voľba plná ťažkých osudov! Jeden prišiel o ženu a dieťa, druhý o rodičov!
ženy: Prvá lesba vo Vyvolených: Pokúsila sa o samovraždu!