Vyhrá konfliktná 39-ročná babka alebo žena, ktorá zachránila ľudský život?

O hlasy bojuje aj panelákové dievča.

Renáta Velichová sa stala v 39 rokoch babkou. V osemnástke porodila syna a ten sa o zachovanie rodu postaral vo svojich 20 rokoch. Neunávne bojuje s kilami, no jej snahu jej komplikuje práca v cukrárni. „Plačem každý mesiac, keď platím trénera, pretože nič nemôžem jesť, iba makám v posilňovni,“ hovorí. Označuje sa za konfliktnú a do Vyvolených sa prihlásila preto, aby nepremárnila šancu a prešla testom vernosti. Čo však na to jej manžel?

Monika Lombárová odišla ako devätnásťročná s prázdnymi rukami do Prahy, kde jej dnes patria dve firmy, no srdce ju ťahá späť na Slovensko. Svoj návrat by chcela uskutočniť prostredníctvom Vyvolených! V reality šou chce zabojovať o výhru, no teší sa aj na spolubývajúcich: „Rada spoznám nových ľudí a sama som zvedavá, čo vo mne je a ako zvládnem túto výzvu.“ Za najodvážnejšiu vec, ktorú kedy urobila, považuje záchranu ženy, ktorá spadla na koľaje metra a vytiahla ju skôr, ako na nej skončila smrtiaca súprava.

Hlasujete aj za Kristínu Šimkovú, panelákové dieťa s deväťročkou. Pracuje ako čašníčka a čaká na okamih, kedy sa na ňu usmeje šťastie. Prostredníctvom Vyvolených sa mu rozhodla ísť naproti, výhra Domu snov by ju potešila, pretože jej rodina už o jeden dom prišla. V meste sa cíti komfortne a chcela by v ňom aj ostať. Medzi jej záľuby patrí práca, zábava, diskotéky, plávanie, korčuľovanie a zvieratá.

Rozhodnite, ktorá z nich sa stane štvrtou ženou v dome! Hlasujte na vyvoleni.joj.sk a sledujte Voľbu dnes o 20:15 na Jojke!

VIAC O DNEŠNEJ TROJICI MUŽOV TU!