Kristína vypadla - Vyvolení

Igor plače, Martina skáče od radosti: Kristína prehrala súboj o jeden hlas!

Martine vyšla taktika, Mirka svoje hlasy napriek nevôli dala práve jej.

Martina si chcela do súboja vziať nepohodlného Igora, no nakoniec sa rozhodla pre jeho obľúbenkyňu Kristínu. Vrámci svojej taktiky sa modlila, aby dva hlasy, ktoré ako žolík pre ostatný súboj mala v rukách Mirka, dostala práve ona, i keď o tom nemohla byť vôbec presvedčená. Mirka sa totiž pri príchode do Domu snov nechala počuť, že by Martine svoj hlas nikdy nedala, no v tomto rozhodovaní ju uprednostnila. Dilemu pri hlasovaní mala aj Monika, ktorej Kika vrámci tohto týždňa liezla poriadne na nervy, no nakoniec podporila skupinku misionárov a dala jej svoj hlas. Karty výrazne zamiešal aj Igor, ktorý taktiež uprednostnil Kristínu, no nakoniec ani jeho hlas nepomohol.

Kristína získala o jeden hlas menej ako jej súperka Maťa a Dom snov opúšťa ako prvá z misionárov. Igor prichádza po Maji už o druhého človeka a opäť nedokázal potlačiť slzy. Pred kamerou nešetril tvrdými slovami: "Zmija, ktorá leží na prsiach všetkým, ostala. Nechápem, či Kiku nepodrazili aj ľudia, ktorým verila. Nejde mi to do hlavy."

Tak, ako minulý týždeň Maja, aj Kristína sa vo svojej rozlúčke zamerala na Martinu. "Držím vám palce. Martina, môj názor na teba vieš, vždy si serieš do huby a vždy si aj budeš, ale nevadí. Igor, „Čierne oči“ ti bude spievať Marek. Budete mi všetci chýbať, ale je to hra a vyhrá to jeden z vás," povedala pred odchodom Vyvoleným. Martina sa z víťazstva právom tešila a v spovednici ukázala, prečo ostatným leží v zuboch: "Keby sa mi takto darilo do konca, tak možno vyhrám aj to auto. A vidieť Igora smútiť... Šťastná som, prešťastná. Keby som si vybrala aj Igora  Mirikne dva hlasy by mi stačili. Bomba, teším sa, vrieskala by som od radosti, ale musím byť ticho, mám empatiu k ostatným."