Budú seriály pokračovať?

Osud seriálov na Jojke. Profesionáli sa vrátia už od septembra!

František Borovský opäť odpovedal na vaše otázky, mnohé z nich sa týkali domácich seriálov.

Aj keď ste si na nové časti Profesionálov mali počkať až na jar budúceho roka, najlepší policajti vás budú baviť aj túto jeseň! Už od pondelka 5. septembra sa na Jojku vrátia s premiérovými časťami. Túto informáciu definitívne potvrdil generálny riaditeľ Joj, František Borovský, vo svojej relácii Huste.tv Pýtajte sa generálneho: "Nové časti budú už túto jeseň, to je to prekvapenie, ktoré sme spomínali." Profíkov si nájdete vždy v pondelok o 21:15 po Paneláku! K nim sa taktiež od 5. septembra pridá aj novinka Hoď svišťom, ktorá si našla miesto o 22:15.

Aj osud ďalšieho komediálneho seriálu poteší jeho fanúšikov. Borovský ubezpečil, že sa Mafstory na obrazovky vráti: "Nové časti Mafstory prídu v roku 2012!" Neisto je však naďalej okolo Dr. Ludského, ktorého sa v otázkach stále dožadujete. "Ludského stále riešime," povedal generálny. V prípade Odsúdených či Keby bolo keby je ale scenár jasný, nové časti sa nakrúcať nebudú.

Sledujte najnovšiu časť Pýtajte sa generálneho, v ktorej Borovský prezradil aj to, či plánujeme obnoviť seriály Kutyil s.r.o a Ako som prežil!