JOJ DANCE DAY už túto nedeľu: Ktorých JOJkárov tam stretnete?

Známe tváre seriálov aj spravodajstva!

Už túto nedeľu 28. júna vypukne priamo na dunajskom nábreží bratislavského Riverparku najväčšia tanečná horúčka v širokom okolí. River Park Dance School, v spolupráci s televíziou JOJ, pripravila pre všetkých priaznivcov tanca úžasný päťhodinový tanečný maratón! Ide v poradí už o piaty ročník úspešnej tanečnej akcie určenej pre všetkých tancachtivých, ktorí nechcú len tak nečinne sedieť doma a majú chuť zatancovať si a zabaviť sa s domácimi i zahraničnými tanečnými lektormi a popritom sa veľa nového priučiť. Okrem profesionálnych tanečníkov budú ďalším lákadlom aj obľúbené tváre z obrazovky televízie JOJ, ktorí sa tentokrát širokej verejnosti predvedú v úplne inom svetle ako ich poznáte z našich obrazoviek.

Zo známych JOJkárskych tvárí si to v tanečných rytmoch s vami užijú a už teraz sa na vás tešia známe herečky z najúspešnejšieho seriálu Panelák – Zuzka Vačková a Andrea Karnasová. Mikrofón za trikot sa tiež rozhodla vymeniť známa redaktorka Novín Denisa Pirníková a priamo zo Súdnej siene si len pre vás odskočí tamojšia dlhoročná úspešná právnička Peťa Palevičová. Celou akciou nás zas bude sprevádzať herečka Zuzka Haasová.

Ďalej vás čaká Dance zóna s tanečnými hodinami v rôznych štýloch, Chill out zóna, tanečné vystúpenie skupiny RDS Companyzaspieva vám aj úspešná speváčka Kristína a navyše máte možnosť vyhrať skvelé ceny v tombole.

KEDY: nedeľa 28.6.2015 od 14:00 hod. (registrácia už od 13:00)
KDE: Nábrežie River Park

Nenuďte sa doma, príďte si k nám po skvelú dávku zábavy a zažite neopakovateľnú tanečnú horúčku! Tešíme sa na vás už v nedeľu od 14-tej na Nábreží Dunaja pri River Parku v Bratislave. Všetko o evente sa dozvete na stránkach tanečnej školy RIVERPARK DANCE SCHOOL, potvrdiť svoju účasť zasa môžete na Facebooku!