Za sklom - Juraj Loj

Juraj Loj si zahrá v JOJkárskom seriáli: Uvidíte ho v úplne inej postave, ako ste zvyknutí!

Na nakrúcaní čelí novým výzvam.

Televízni diváci poznajú herca Juraja Loja skôr ako predstaviteľa romantického seriálového hrdinu, preto bude pre nich možno prekvapením, že ho tentoraz uvidia v úplne inej hereckej polohe. Zahrá si totiž vyšetrovateľa kriminálnej polície po boku dvojice Tomáš MaštalírJán Koleník v pripravovanom kriminálnom seriáli. Nakrúcanie seriálu odštartovalo predchádzajúci víkend a Juraj spolu s ostatnými hercami, ktorí na projekte pracujú, čelí výzvam, na ktoré doposiaľ neboli zvyknutí. Prezradili nám, že nakrúcanie je skutočne náročné, no výsledok bude jednoznačne stáť za to. Nebude núdza o akčné scény aj kaskadérske kúsky.

Na kriminálnu seriálovú novinku sa môžete tešiť ešte v tomto roku. Režisérsky sa na nej podieľa Peter Bebjak, ktorý stojí za mnohými úspešnými seriálmi ako Dr. Ludsky alebo Odsúdené a na svojom konte má tiež viacero filmov ako Marhuľový ostrov alebo horor Zlo.

Chcete mať najnovšie informácie o pripravovanom kriminálnom seriáli ZA SKLOM? Pridajte sa medzi fanúšikov seriálu na Facebooku!

Autor: František Kozmon