Deň detí so seriálom ZOO: Oslávte tento deň so zvieratkami a známymi tvárami v Boroch!

Čakáme celú vašu rodinu.

Deň detí je pre JOJku sviatkom, ktorý treba osláviť nielen raz. Máme za sebou už dve podujatia, ktoré sa konali minulý víkend. Túto sobotu 4. júna vám budeme spríjemňovať chvíle v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall spolu so seriálom ZOO. Celým podujatím nás bude sprevádzať moderátor Juraj Hajdin. Počas celého dňa bude prebiehať reportérsky workshop, kde budú deti robiť reportáž a ich hotové výstupy budú zverejnené na našom webe joj.sk. Rovnako budeme počas celého eventu v kine CINEMAX (sála A) premietať zadarmo relácie z našej detskej televízie RiKexkluzívnu premiéru nového seriálu Sníček. V Boroch bude po celý čas množstvo živých exotických zvieratiek aj z našej seriálovej ZOO, ako opica Džudy, kosmáč Miško alebo papagáj Hugo a veľa ďalších. Tešiť sa môžete aj na rôzne vystúpenia v podaní Cirkusu obrov, kúzelníckej show a iných. Stretnete tam aj veľa známych tvárí zo seriálu ZOO, ktorí sa už teraz tešia, že spolu oslávime tento výnimočný detský deň.

Program MDD v Bory Mall:

10:00 – 11:15 cvičenie s mamičkami a deťmi v šatkách so Sašou Machanovou (tréner na dosah)

11:20 – 11:55 súťaže s maskotom RiKom

12:00 – 12:30 klaunovská show s n.o. Červené nosy s hercami Jurajom Hrčkom a Stankou Kašperovou

12:30 - 13:00 krst troch bielych levíkov, ktorí sú divadelní herci v muzikály Carmen s našou porotkyňou ČSMT Luciou Bílou

13:00 – 14:30 veľká autogramiáda s hercami ZOO

14:30 – 15:00 herecký workshop s Luciou Vrablicovou

V tento deň sa vyberieme za deťmi aj na Štrbské Pleso. Na Tatranskom Dni detí v Areáli Snov na vás budú čakať rôzne športové atrakcie, aktivity a disciplíny pre deti, ktoré sa postarajú o ich zdravého ducha a najmä zábavu. Naše tváre spravodajstva sa zapoja do pretekov Night Run, ale počas celého dňa budú k dispozícií najmä vám, našim verným divákom. Príďte si zašportovať na Deň detí s moderátormi a redaktormi JOJky!

Pozrite si, aká príjemná nálada vládla na oslave Dňa detí v Sade Janka Kráľa. Zoberte celú rodinu a strávte s JOJkou najkrajší detský deň v roku už túto sobotu!

Autor: Paulína Ištvancová